Рецепти від Петренка!

PetrenkoAO

ветеран форуму
надійна команда
Барбекю в квартирі!
Або…
Скучили за м‘ясом на решітці!

Заліз в холодильник, і очі вказали на об‘єкт!


А всередині, щось прошептало, а може пробубоніло З ТАКОЮ ВЕСНОЮ І М‘ЯСКА НА РЕШІТЦІ НЕ З‘ЇСТИ!

Бігоменько в закрома!
Знайшлось таке диво!


Квартирна сковорода-барбекю!
Ну, як кажуть, маємо шо маємо!
Вперед!
М‘ясо розморозив, помив і просушив.

Далі вирішив не мудрувати!
Зайшов у магазин, купив сацебелі!

І маринувати м‘ясо!
Щоб швидше йшов процес, м‘ясо виделкою з обох сторін!

І нехай маринується годин з чотири!
Помив картоплю!
М‘ясо на решітку, картоплю теж!

І на конфорку звичайної газової плити!

Полум‘я регулюємо по ходу, щоб не горіли наші страви!
Доки чекаємо салат з капусти!
Картопля приготувалась швидше!
Можемо подивитись!

Попробували!
Наче можна знімати!
На тарілочку!
І вперед!


Смачного!
 

kef

Зброяр
Як все буде добре то на слідуючому тиждні буду проводити процес по вудженню тобто коптити свинину.:)
 

PetrenkoAO

ветеран форуму
надійна команда
Треба відкривати сезон на природі!
Вирішили поїхати на берег річки!
Їздимо туди вже не перший рік!

Що будемо готувати!?
Шурпа, м'ясо на мангалі, уха...
Щось буде!

Сергій скинув відео де готують вирізку в здорі (внутрішній жир!).
Це відео запало в душу, а значить його і приготуємо!
Для проби взяв вирізки свинної - 2 шт!
Здір.
Спеції...

Погнали!

Вирізка є!
Здір куплений!
Приїхали на базу і ...
50 капель! Не заради п'янки!

Беремо здір, ріжемо полоску біля сантиметра товщиною!
Кладемо в плівку.

Чим відбити?
Вклчаємо кмітливість!

Скажу так! В результаті проведених експериментів, було виявлено, що використання круглої пляшки по типу скалки дали кращій результат!
Отримали тонкий "блинчик" з здору!
Тепер беремо нашу вирізку і замотуємо її в наш "блинчик".

Отриману "ковбаску" ріжемо на шматки!

Ще один висновок!
Був невеличкий шматок черевної сітки, можна і в неї загорнути!

Отримали такі "роли"!

Прям трансформація якась!
"Блинчик", "ковбаска", "рол"...
Тепер на шампур!

Неможливо відірвати погляд, краса...
І на мангал!

В процессі!
І картопля, і сало то вже син )))

В процесі присолив, поперчив і до повної готовності!

Десь подівся кінцевий результат!
:sh_ok: :sh_ok: :sh_ok:

Повірте на слово!
Вийшло ДУЖЕ-ДУЖЕ смачно!
Потрушу сім'ю на фото! Додам!
 

Leodr

Снайпер
Вот вы прям тему подняли, аж белая зависть! Самому захотелось. От таких вкусностей. Казалось бы не ново а бодрит!
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Толя все живы и здоровы,вот и вдохновение!!!
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму

PetrenkoAO

ветеран форуму
надійна команда
Давно не писав!
Були полювання на фазана, три виходи, два з них вдалі!

Приїхав додому і щось таке захотілось...
Сам для себе вирішив, буде суп з домашньою лапшою!

Тому...
СУП З ФАЗАНА І ДОМАШНОЮ ЛАПШОЮ!
Для цього нам буде необхідно:
1. фазан - 1 шт.;
2. цибуля кущівка - 3 шт.;
3. цибуля на зажарку - 1 шт. середнього розміру;
4. морква на зажарку - 1 шт. середнього розміру;
5. картопля - 3 середнього розміру;
6. яйце - 1 шт;
7. перець духмяний - 1 горошина;
8. перець чорний - 7 горошин;
9. лавровий лист - 1 листочок;
10. сіль;
11. мука;
12. спеції за смаком.

Фазана ріжемо на порційні куски та добре вимиваємо.


Беремо каструлю я взяв невеличку, щоб на один раз!
Наливаємо воду і ставимо на вогонь, без м'яса!
Я солю відразу!
До води додаємо цибулю кущівка, в шкарлупі, але попередньо вимиту. Вона дасть колір і смак!
Перець горошок духмяний та чорний.

Чекаємо щоб вода гарно закипіла, і кидаємо шматочки фазана, але не спішіть після кожного шматка, чекаємо щоб вода знов гарно закипіла!


Шуму буде не багато, але його необхідно весь зібрати!


Вогонь на самий мінімум і нехай потихеньку ледь булькає, як на холодець!
М'ясо віддасть смак і суп буде дуже насичений!

Картопля, цибуля, почистити і порізати, моркву можна крупну терку!

Зробити зажарку! Фото не робив, зажарка звичайна!

Тепер переходимо до лапші!
Взяв мисочку, просіяв муку, додав яйце і присолив! Тісто тоді не таке прісне!

Вимішую, щоб не прилипало до рук!

Качалкою тоненько розкатати і порізати, як кому подобається!
У мене вийшло десь так!


Цибулю кущівку витягнути і викинути, вона свою справу зробила!
Картоплю до м'яса, коли вона майже готова, додаємо лапші, з урахуванням 10-15 хвилин на приготування лапші.
За 5 хвилин до готовності додаємо зажарку та спеції за смаком!

Газ вимикаємо, лавровий листок і 10 хвилин настоятись!
А тепер і в тарілочку!


Смачного!
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Давно не писав!
Були полювання на фазана, три виходи, два з них вдалі!

Приїхав додому і щось таке захотілось...
Сам для себе вирішив, буде суп з домашньою лапшою!

Тому...
СУП З ФАЗАНА І ДОМАШНОЮ ЛАПШОЮ!
Для цього нам буде необхідно:
1. фазан - 1 шт.;
2. цибуля кущівка - 3 шт.;
3. цибуля на зажарку - 1 шт. середнього розміру;
4. морква на зажарку - 1 шт. середнього розміру;
5. картопля - 3 середнього розміру;
6. яйце - 1 шт;
7. перець духмяний - 1 горошина;
8. перець чорний - 7 горошин;
9. лавровий лист - 1 листочок;
10. сіль;
11. мука;
12. спеції за смаком.

Фазана ріжемо на порційні куски та добре вимиваємо.


Беремо каструлю я взяв невеличку, щоб на один раз!
Наливаємо воду і ставимо на вогонь, без м'яса!
Я солю відразу!
До води додаємо цибулю кущівка, в шкарлупі, але попередньо вимиту. Вона дасть колір і смак!
Перець горошок духмяний та чорний.

Чекаємо щоб вода гарно закипіла, і кидаємо шматочки фазана, але не спішіть після кожного шматка, чекаємо щоб вода знов гарно закипіла!


Шуму буде не багато, але його необхідно весь зібрати!


Вогонь на самий мінімум і нехай потихеньку ледь булькає, як на холодець!
М'ясо віддасть смак і суп буде дуже насичений!

Картопля, цибуля, почистити і порізати, моркву можна крупну терку!

Зробити зажарку! Фото не робив, зажарка звичайна!

Тепер переходимо до лапші!
Взяв мисочку, просіяв муку, додав яйце і присолив! Тісто тоді не таке прісне!

Вимішую, щоб не прилипало до рук!

Качалкою тоненько розкатати і порізати, як кому подобається!
У мене вийшло десь так!


Цибулю кущівку витягнути і викинути, вона свою справу зробила!
Картоплю до м'яса, коли вона майже готова, додаємо лапші, з урахуванням 10-15 хвилин на приготування лапші.
За 5 хвилин до готовності додаємо зажарку та спеції за смаком!

Газ вимикаємо, лавровий листок і 10 хвилин настоятись!
А тепер і в тарілочку!


Смачного!
Толя,мастерство не пропьешь!!!
 
Зверху