Пропав Карпатець!!!!!!!!

Статус
Закрита.

lemesh_misha

Мисливець
В суботу ,на полюванні в Хмельницькій обл.в Славуті, Терешкіних угіддях пропав Карпатець...СОбака пішов за підранком кабана і неповернувся...Разом із ним за кабаном пішли іще 2 англоруса...Існує думка що собаки пішли в бік Шипетівки...
Прикмета, в Карпатця передня права лапка біла...Будемо вдячні за будь яку інформацію...




 

Филин13

Мисливець
Також шановний дайте оголошення в місцеву газету,у багатьох селах у людей не має інтернету а газети теж багато читають.З.Повагою.
 

VADAS67

Слідопит
Міша я завтра їду у Славуту по роботі.Дайте тел.газди собаки ,бо я там маю товаришів як у Лізгоспі (лісничі,єгеря)так і між охотниками.Мій тел.0967919018.
 

lemesh_misha

Мисливець
Сьогодні розмовляв із власником...Каже що вчора їздив шукати ,то від його хати 130 км....Питали ,шукали нічого,коли повертався і відїхав майже 80 км,зателефонували і сказали ,що один єгер бачив...То він знову повернувся і ходив шукав...Знайшли сліди,каже що мають бути його бо без ногтів ,каже що Рушай поссукував в бруківку на подвір"ї...Єгер каже ,що коли бачив собаку було вже темно,каже покликав його Рушай,собака зупинилася подивився в його бік ,але хвіст піджав і втік...Один із рябих повернувся на другий день ,а Рушай із іще одним гуляють..Власник Рушая каже знайшли два сліди і йшли по них,недійшли майже 70 метрів до того де він залишав речі щоб собака мав куди повернутися,але сліди звернули в бік,потім виявили ,що то вовчі сліди...Єгер заспокоює ,каже що вовки б немали напасти на собак....
 

VADAS67

Слідопит
МІША ТАМ УЖЕ УСІ ЗНАЮТЬ ЩО ПРОПАЛА СОБАКА.ЛІСНИЧИЙ У КУРСІ ПОДІЙ.ХАЙ ВЛАСНИК ТОЧНО ДАСТЬ ОБЯВУ ЗА ВИНАГОРОДУ І ЙОМУ ПЕРЕДЗВОНЯТЬ.
 
Статус
Закрита.
Зверху