Продам новый Zbroyar Z-15 14.5" SSB

Статус
Закрита.

SagittariusUA

Новачок
Новая, заводская комплектация (чехол, магазин, карабин, рукоятка перенесения огня)
223 Rem, 7 твист, настрел - только заводской отстрел в НДКЦ. Не экплуатировался вообще, из чехла доставался только для фото.
При необходимости больше фото по запросу в личку.
Описание с сайта производителя:

Мисливський самозарядний карабін «Zbroyar Z-15». Вільно-вивішений ствол довжиною 14.5" (368 мм) виготовлений з нержавіючої сталі. Контур полегшений, тип (довжина газовідвідної системи) - «Carbine».

Ствольні коробки виготовлені методом кування з подальшою обробкою на верстатах з ЧПК. Матеріал - авіаційний дюралюміній 7075-Т6. Покриття - твердий анод чорного кольору. В карабіні використаний низькопрофільний регульований сталевий газ-блок з кріпленням на стяжних гвинтах (не штифтах). Автоматика карабінів може бути відрегульована на роботу з стандартним полум'ягасником / дульним гальмом або з саундмодератором «Zbroyar Monocore».

Цівка з легкого алюмінієвого сплаву довжиною 13 "(330 мм) і системою кріплення KeyMod дозволяє комфортно утримувати зброю і не перешкоджає охолодженню ствола. Цівка має інтегровану планку пікатіні на 12 годин з можливістю встановлення додаткових планок або додаткового обладнання, з системою кріплення KeyMod.

Фурнітура від американського виробника Bravo Company:

-Легкий і міцний приклад стандарту Mil-Spec з гумовим тильником, сконструйований таким чином, щоб максимально запобігти зачіпанню виступаючими частинами приклада за одяг, або спорядження. Кріплення ременя на приклад: традиційний паз для реміня і два гнізда для швидкоз'ємних антабок QD. Складання прикладу обмежено для збереження мінімальної загальної довжини карабіну - 800 мм.


-Труба приклада стандарту Mil-Spec, антабка також з роз'ємом QD

-Руків'я управління вогнем зі зменшеним кутом. Текстурована поверхня дозволяє впевнено контролювати зброю. Руків'я обладнанє відсіком для зберігання батарейок або інших дрібних частин.

-Руків'я перенесення вогню на цівку. Має невеликий нахил для зручного хвату. Встановлюється за допомогою системи KeyMod, з нахилом до стрільця і зі зворотним нахилом, для посилення захоплення і притиску до плеча.


Карабін комплектується одноступеневим ударно-спусковим механізмом «ALG Defense» (США), регульованим газ.блоком, полум'ягасником А2 (посаджений на нероз'ємний фіксатор різьби) , магазином на 10 патронів, додатковою планкою пікатіні, чохлом для зберігання і перенесення (має плечовий ремінь, ручку для горизонтальної перенесення, внутрішні відділення для магазинів )

*Гарантійний термін складає 2 роки з дня продажу або 10 000 пострілів.
Цена 40500 грн

Запорожье
099 254 49 28
 

Вкладення

Статус
Закрита.
Зверху