Приціл оптичний Hawke Frontier 30 1-6x24 (L4A IR Dot)

Статус
Закрита.

GrAnatoliy

Мисливець
Ціна-18 950 грн.
т.0955936703.
Приціл новий.

Ключовою відмінністю оптичного прицілу Hawke Frontier 30 1-6x24 (L4A IR Dot) є прецизійна якість оптики, характерна тільки для флагманської лінійки прицілів Hawke. Ця модель, безсумнівно, одна з найкращих серед прицілів для загонного полювання, що встановлюються на нарізну зброю великих калібрів. Важливо, що мінімальна кратність прицілу становить одиницю, що забезпечує велике поле зору, полегшує адаптацію ока прицілювання, а слідчісно дає можливість стріляти на мінімальних дистанціях. Приціл має 30-мм монолітний, азотозаповнений корпус, що характеризується винятковою ударостійкістю й водонепроникністю, що дає змогу встановлювати його без обмежень на будь-який тип ручної стрілецької зброї, незалежно від величини та характеру відбою. Класична мисливська сітка розташована в другій фокальній площині, вона має підсвічування точки в центральному положенні, і завдяки оптиці з високим ступенем просвітлення, забезпечує ефективність прицілювання в сутінку та на світанку.
Для оптичного прицілу без сумнівів однієї з основних характеристик є якість самої оптики. Ахроматичний об'єктив із повним багатошаровим просвітленням високої інтенсивності (21 шар) мінімізує оптичні спотворення та передає чітке та світле зображення за будь-якого збільшення.
Ударостійкий корпус зроблений у формі монолітної алюмінієвої труби, у якій надійно закріплені всі оптичні елементи. Конструкція чудово справляється як із різнобічною віддачею пружинно-поршневої пневматики, так і вогнепальної нарізної та гладкодульної зброї великих калібрів. Корпус покритий двостороннім матовим покриттям чорного кольору методом анодування. Зовні покриття не стирається й перешкоджає появі подряпин. Усередині покриття розсіює світло та не дає змогу поширюватися відблискам і переотрагам. Кільце трансфокатора має стильну та водночас зручну профільовану накатку для зручності зміни збільшень. Корпус герметичний, захищений від потрапляння води та наповнений сухим азотом, щоб уникнути запотівання оптики зсередини в разі перепаду температур.

Приціли мають попереднє заводське відбудовування паралакса на 100 ярдів. Для швидкого наведення різкості на ціль передбачена система фокусування Fast Focus на окулярі.
Барабани введення поправок по вертикалі та горизонталі мають низький профіль і ціну кліка 0.25 МОА. Вони дають змогу легко вводити поправки, як за допомогою спеціального інструмента, так і пальцями рук. Водночас для захисту від зовнішнього середовища барабанчики все ж заховані під алюмінієві кришки, що закручуються.
L4A IR Dot — це класична мисливська сітка. Бічні товсті лінії дають змогу вести велику рухому мішень і постійно тримати її в полі прицільного пострілу, водночас тонкі внутрішні лінії дають можливість точної фіксації прицілу на дрібніших ділянках цілі. Центральна точка з червоною підсвіткою — для швидкого та точного пострілу в умовах зниженої видимості або браку часу на тривале прицілювання. Персональну адаптацію сітки під конкретну зброю та тип боєприпасу дасть змогу зробити безплатний балістичний калькулятор X-ACT
Великою перевагою є те, що сітка вигравіювана на скляній пластині. Це забезпечує практично 100% захист сітки від руйнівного впливу різнобічної віддачі пружинно-поршневої пневматики. Крім того, всі елементи сітки досить тонкі та не перекривають ціль
Оптичні характеристики:
Збільшення крат: 1-6x
Діаметр лінзи об'єктива, мм: 24
Діаметр вихідної зіниці, мм: 24-4
Поле зору (м/100 м): 36-5.9
Віддалення вихідної зіниці, мм: 102
Конструктивні особливості:
Прицільна сітка: L4A IR Dot
Підсвітка прицільної сітки: червона, 11 рівнів яскравості
Діаметр тубуса: 30 мм
  • Ціна поділки регулювання механізму поправок, кут. хв. 1/4" (0.25 MOA)@100 yds
  • Система Coil Erector Spring для повернення механізму поправок у початкове положення
  • Відбудова паралакса: попереднє заводське настроювання на 100 ярдів (91 м)
  • Просвітлювальне покриття лінз: повне багатошарове просвітлення (21 шар) (Fully Multi coated)
  • Водонепроникна ударостійка конструкція, заповнена азотом
  • Комплектація:
  • Приціл
  • Захисні кришки на об'єктив і окуляр
  • Літієва батарея CR2032Серветка для протирання оптики
Довжина, мм: 265
Вага, кг: 0.503
Виробник: Hawke (United Kingdom)
Гарантія: 1 рік
 

Вкладення

Статус
Закрита.
Зверху