Прийму в дар

Приймемо в дарунок для класу : комп'ютер , книжкову шафу , книжкові полиці , письмовий стіл. Для проведення сучасних уроків , заходів у шкільних класах сільських шкіл не вистачає комп'ютерів , телевізорів . Меблі вийшли з користування . Батьки не можуть допомогти школі. Тому просимо в небайдужих допомоги.
Допоможіть розповсюдити повідомлення.
 

череп22

Мисливець
Для проведення сучасних уроків , заходів у шкільних класах сільських шкіл не вистачає комп'ютерів , телевізорів .
:eek:, вот обещаю, пойду 2го сентября к дочке второкласснице, и отсижу на всех уроках от звонка до звонка. Жутко интересно узнать зачем ей на уроках телевизор с компьютером......
 

TOZ БМ

Мисливець
Вам потрібно звeртатися в Мін Освіту і до Голови Сільськой Ради а бож Районной Ради а нe до Мисливців з таким питанням. :cool:
 

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
А я за 11 лет учебы своего сына отремонтировал 3 классные комнаты - поменяли линолеум, краска, стекла, светильники - это мелочи. Латали плоскую мягкую кровлю, когда один из кабинетов был на верхнем этаже. В 2-х поменяли, точнее - купили комплект новых стульев. Стояли на пороге замены окон на пластиковые, правда пару-тройку лет назад заменили во всей школе по какой-то программе. Так что "МарьИвану", точнее - Людмилу Богдановну, я прекрасно понимаю :)
А звертатися потрібно скрізь, стукати в усі двері, але допоможуть тільки батьки :) бо кроме них їхні діти нікому не потрібні :)
 

Єгор777

Снайпер
Ми кожен рік ремонтуєм клас, шпалери, підлогу красимо.... ну і т. д. тому з Геною зггоден на всі 100%
 
Зверху