Привітання з нагородженням!

Статус
Закрита.

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
Кілька днів назад нашого колегу, мого земляка, Діму(Моню) було нагороджено орденом за волонтерську діяльність. Скромність цієї людини дозволила аж сьогодні його поздоровити з нагородою.
Діма! Нехай доля шле Тобі добро і щастя, міцне здоров"я та достаток,
а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Твоєму шляху. Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Тебе від негараздів, а в майбутньому на Тебе чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років на благо нашої рідної Неньки.
Живи довго в щасті, благополуччі та в доброму здоров"ї!
Слава Україні!
З повагою Ігор.
 
Останнє редагування модератором:

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Діма! Мирного тобі неба, радості від близьких, здоров"я! радий з того, що знайомий з тобою та можу називати своїм Другом! щира подяка за те що робиш ти та твої побратими!
 

Pavel1988

Снайпер
Дмитре Євгеновичу! Друже зичу тобі міцного здоров'я, всіх земних гараздів, вірних друзів та легких поїздок на Схід! А за твою скромність тобі ще більша повага. На таких як ти тримається наша армія!
 

vitmah

ветеран форуму
надійна команда
Дімич. Здоров"я тобі та твоїй родині. Та низький уклін тобі та твоїм побратимам за вашу справу. Аж настрій піднявся:rolleyes::rolleyes::rolleyes:, є привід:D:D:D.
 

мр 153 12 76..

Снайпер
Поздравляю ,Дима!!!!Мирного неба,здоровья,всего самого наилучшего....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ура!
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Діма,поздоровляю Тебе з заслуженою нагородою,як кажуть нагорода знайшла свого героя!!Так нехай ці нагороди знаходять тебе частіше,а ти частіше їм нагадуй про себе!!Удачі у твоїй благородній справі!!Слава Україні!!Слава Героям!!Слава Нації!!
 

Kula4ok82

Мисливець
Дима поздравляю с наградой!!!!!!!!!!!Спасибо тебе за твои труды! Мирного неба над головой и всего самого найлутшего,респект тебе!!!!
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Спасибо Вам Парни огромное за теплые слова и поздравления!!! Есть очень много людей заслуживающих на награды и благодарность за то что делают для фронта но остаются незамеченными......Я и мои товарищи и друзья лишь звено между людьми отдающими порой последнее для наших солдат которые воюют за нашу землю а мы только делаем то что должны.Низкий поклон солдатам воюющим за нашу УКРАИНУ и мы будем делать все чтобы им было хоть немного легче.СЛАВА УКРАИНЕ!!!!Еще раз спасибо за поздравление.
 
Останнє редагування:

Mykola STARyy

Снайпер
Вітаю вас, Діма! Успіхів вам в цій нелегкій і не завжди безпечній праці.
 

kolesnyk_2007

ветеран форуму
надійна команда
А в курилці всі мовчать, щоб сюди не забрів то і не знав би! Діма вітаю з заслуженою нагородою!!!
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Спасибо Лешка за поздравление!!!Спасибо Вам всем Парни !!!
 
Статус
Закрита.
Зверху