Помощь людям которые нуждаются в нашей поддержке...

Fonex

Снайпер
+Пан Китай, добре розумію Вашу ніяковість в даній ситуації, але правильно Ви все зробили, є добрі люди готові допомогти... Швидшого Вам відновлення та повернення в угіддя;)
 

китай

Слідопит
Велике Вам спасибі за хороші слова і допомогу , нехай Бог береже Вас і ваші родини.
 

китай

Слідопит
Скину фото витягу з історії хвороби , та квитанції про витрати , як обіцяв .
 

Fonex

Снайпер
Ще раз одужання Вам. У ФБ є група мисливська, я зробив публікацію, якщо Ви не проти(Туди вхожі тільки мисливці - учасники групи), сподіваюсь, шо більше людей відгукнеться і допоможе!З повагою
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Китай выздоравливайте!!!
 
Останнє редагування:

китай

Слідопит
Щиро Вам вдячний , нехай Бог оберігає Вас і Ваші родини , здоров`я всім і з наступаючим святом.
 

Vadim1721vadim

Снайпер
Доброго дня всім , товариство пише мені , що готове допомогти . Хочу описати всю ситуацію, яка склалась на даний момент , а Вам вже розсудити. Діагноз моєї хвороби , стеноз аортального клапана 4го ступеню, операція: протезування аортального клапана в умовах штучного кровообігу 12. 06. 2019р. Я ніколи не мав проблем із серцем раніше , вірніше ніякого дискомфорту не відчував . За півтора місяця до операції , сталось різке погіршення стану здоров`я , запаморочення голови , короткочасна втрата свідомості , сильна задишка , болі в області серця , адже 4ра ступень , це остання ступень стенозу . Все відбувалось дуже швидко і я не був готовий до цього. Пішовши на обстеження , з лікарні мене вже не відпустили , через два дні відбулась операція . Оперували у Львівському кардіо хірургічному центрі мед інституту . Операція з оплатою рахунків через банк вартувала 85000гр. І в загальному з подякую лікарів обійшлась в круглу цифру 100000гр. Зараз в інтернеті є дані скілько вартують такі операції , плюс , мінус. Деякі заощадження були , але 40000гр. Прийшлось позичити , до чого я все це пишу , як такого дорогого лікування , зараз не має , слава богу , пару припаратів приймаю , в міру недорогих , дасть Бог як і на дальше все буде добре , то нічого іншого не призначатимуть, термін реабілітації пів року , а дальше намагатимусь повернутись до повноцінного життя. Ось власне хочу запитатись в Вас , чи маю я моральне право , не так на лікування , як можливо повернути якусь частину заборгованих коштів з Вашої допомоги панове . Розуміючи що пів року працювати не зможу і вирішив виставити зброю на продаж , це на даний момент най кращий вихід повернути все і голова чиста , я вже змирився з продажем зброї , адже цей сизон , скоріш за все я пропускаю . Мені дещо трохи соромно це писати , тому і відмовлявся від допомоги . Отже шановне товариство Вам вирішити , чи маю я таке моральне право , чи ні . Буду всім вдячний . Завтра приїде син виставить фото виписки в фото чеків про оплату операції , а як що і потрібно , дам дані хірурга що оперував . Карта приватБанк : 5167985561843046 Пушка Ігор Олегович . Всім дякую.
в предверии зарплат подниму тему.получу ЗП немного перечислю.
 

kef

Зброяр
Мій племінник Сергій (мисливець),
офіцер ЗСУ повертаючись з відрядження з м .Київ потрапив у ДТП. У результаті чого отримав серйозні травми. Втратив дві ноги нижче колін. Переломи .забій внутрішніх органів.і.т.д. В даний час проходить інтенсивне лікування щоб врятувати суглоби коліна. Знаходиться на лікуванні в центральному шпиталі ЗСУ м.Київ. забезпечення дуже добре. Лікарі спеціалісти своєї справи. Волонтери допомагають усім необхідним. Але поїздки на дорогу та найняті авто і проживання для рідних несуть суттєві фінансові розтрати.
Розписувати .що і як не буду. Вдячний за допомогу форумчанину Сергію (Серго 777). Та модератору Дмитру ( Monya ).

Номер рахунку картки мами.
Кулінець Світлана Миколаївна
4149 4993 4768 5941


Дякую за розуміння. З повагою Степан.
 

Вкладення

Останнє редагування:

sergo 771

Снайпер
Дай Бог Захиснику волі та терпіння !!! Плюсонув.
 
Зверху