Плов

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Ні.... я не повар.
Компанія в якій я працюю імпортує в Україну різні крупи в тому числі і риса. Ну а я в же їх продаю по Україні оптом.
То про крупи знаю не мало.
а шо то за рис в АТБ - намочив і він розлізся через 5 хв розкис і розмастився по руках...
 

ПИЛЬНУЙ

Мисливець
а шо то за рис в АТБ - намочив і він розлізся через 5 хв розкис і розмастився по руках...
То Китайський круглий рис.
Є і в Україні такі риса як Лінч теж при довгому контакті з водою розпадається.
Є на прилавках маркетів Фасовка Бест Альтернатива так вони фасують дорого валютні риса ( басматі, жасмін, Тайський) але там ціна :rolleyes: ну дуже велика, на ринку в любому місті України можна знайти дешевший і якісніший рис.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда

ПИЛЬНУЙ

Мисливець
дякую за науку. а то як теля стоїш мнеш той рис, а шо толку.
Все ви правильно робите.
В мене завжди жінки в маркеті питають а що ти там нюхаєш і роздивляєшся.
Рис завжди потрібно нюхати, бо він може бути після Фумігації, або вийшов срок годності і він пахне цвілим, а пропарка може пахнути кислим і по сіріть.
Білий рис може по бути з жовтим відтінком в якому волога була більша 14.0.
553C0859-D8FA-434B-873F-FA4921C1A40D.jpeg
Таку перепарену пропарку брати не потрібно.
 

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Наступного разу хочу приготувати плов із червого рису
IMG_20200425_092941.jpg
 

ПИЛЬНУЙ

Мисливець
Наступного разу хочу приготувати плов із червого рису
Переглянути вкладення 568028
Попробуйте, я думає буде смачний.
Сто пудов це Харківська кантора, іноді бере в мене різні крупи, але в них теж є підводні камінці, наприклад як ця пропарка.
CEA8F71D-1A9D-40F8-A7A4-131E833015F5.jpeg
 

huntumy

Зброяр
Кому как. Несколько раз вкушал фазана не в плове. Не понравился!
А вот плов с свинины домашней или молодого подсвинка добытого на охоте не оставит равнодушным любого кушателя.
 

Dima

ветеран форуму
надійна команда
Кому как. Несколько раз вкушал фазана не в плове. Не понравился!
А вот плов с свинины домашней или молодого подсвинка добытого на охоте не оставит равнодушным любого кушателя.
не в плове фазан как по мне действительно не очень, а вот блюда из фазана это шедевры при правильном приготовлении замечу...
По рейтингу)
1. Холодец, с жареной картошечкой и под 350 ессно
2. Плов
3. Отбивные котлетки из грудки
3. Борщ.
Бронзу делят два блюда)
 

Leodr

Снайпер
Соглашусь, холодец из фазана и куропаток, добавив галяшку, :rolleyes: Смакота!!!
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
не в плове фазан как по мне действительно не очень, а вот блюда из фазана это шедевры при правильном приготовлении замечу...
По рейтингу)
1. Холодец, с жареной картошечкой и под 350 ессно
2. Плов
3. Отбивные котлетки из грудки
3. Борщ.
Бронзу делят два блюда)
от тако щоб фото та рецепти у відповідних темах...:rolleyes: може б я тоді фазана їв.
 
Зверху