Перната 2015

boroda1977

Мисливець
Полтавская область 1го.
Перезвонил только что председателю УООР
Приказ подписан
 

mulyavchik

Снайпер
Вцьому роци цини на видстрильни картки мисливцив приемно здивують.Разова-50грн.Раенка-200грн.Область-450грн.З неофицийних джерел.З наступаючим шановни земляки.Всим вдалого видкриття,влучних та незабутних пострилив.И звичайно ж ни пуху ....
 

Pavel1988

Снайпер
Хмельницька обл. сезонка 200 разова 50
 

great_hunter

Мисливець
Всім привіт! По Івано-Франківській області, з "неофіційних джерел" - наказ підписано, відкриття 8 серпня, вартість сезонки по району 150 грн. Завтра буду в УТМР, уточню...
 

typict

Мисливець
Шановні колеги і земляки, у мене виникло одне питання, пишу тут, бо не можу створити окремої теми. Питання про карти мисливських угідь УТМР. Цього року збираюсь взяти обласну картку на пернату, і полювати в 5 районах (проїздом по трасі), тому виникла необхідність взяти карти угідь цих районів. Минулого року брав карту двох районів у Вінницькому УТМР - це був листок А4 на якому роздрукована чорно-білка карта, за ці дві карти з мене тоді взяли 20грн (друк А4 тоді коштував 50коп), якість карти була погана, масштаб дуже малий.
Отже цього року мені потрібно взяти 5 таких карт і для економії грошей і для того, щоб роздрукувати їх самому в хорошій якості я хочу отримати ці карти в електронному варіанті.
Отже суть питання саме в тому, чи погодяться мені в УТМР скинути карти на флешку ? Чому я сумніваюсь в цьому ? Тому, що знайти ці карти за останні роки в електронному варіанті десь на сайті або просто де небуть в інтернеті неможливо, отже мабуть в звичайних мисливців їх ніколи в електронному варіанті не було (бо якби я їх мав то обовязково б десь виклав). Отже в мене виникло враження, що ці карти - це якась таємниця і отримати їх можуть тільки обрані, так це чи ні ?
 

INTER

ветеран форуму
надійна команда
Раніше ці карти були на сайті УТМР в розділі МИСЛИВСЬКІ ГОСПОДАРСТВА. Але зараз контент не відкривається:(
 

INTER

ветеран форуму
надійна команда
В Барському районі з 15.07. будуть видавати відстрільні
 

typict

Мисливець
Раніше ці карти були на сайті УТМР в розділі МИСЛИВСЬКІ ГОСПОДАРСТВА. Але зараз контент не відкривається:(
Ті карти були дуже старими і також не якісними, по них не можливо було орієнтуватись. Просто дивно, чому ніде немає цих карт. Єдина яку мені вдалось знайти - це карта Тиврівського УТМР тут - http://tivrovrada.gov.ua/tovaristvo-mislivciv-i-ribalok/mapa-mislivskih-ugid/ Вона дійсно нова, бо я її порівнював з картою яку мені видали в Тиврівському УТМР, але навіть вона відсканована а не просто закинута, їх же не олівцем малюють, це на компютері робиться, отже має бути електронна версія, не можу зрозуміти в чому проблема... . Більше карт я ніяких і ніде не знаходив, таке враження, що це державна теємниця, яку тільки можна купити за 10грн :)
 

typict

Мисливець
могу поделиться картой Винницкого района
Поділіться будь ласка, було б добре створити тему в яку можна було б скидати карти, по роках і по районах, щоб мисливці самі їх могли сортувати, хочаб так, якщо в УМР важають, що це таємниця. У Вас карта цього року ? яким способом добули ? :)
 

leo201029

ветеран форуму
надійна команда
карта прошлогодняя и она пока не менялась.вышлю на почту,большой размер и форум не поддерживает.все изменения можно внести самостоятельно и на более старые карты в зайдя в УТМР.
 
Зверху