Перната дичина.

Читайте будь ласка уважно.
Підготувати для подальшого готування. З м'ясом я розберусь. А напрягає те що,запахом риби віддає. СИРЕ. А яке буде на запах приготоване,не хочеться перевести та розчаруватись в смакових якостях дичини.
 
Я не сомельє, чи як там називають тих що на нюх визначають. Кажу штире,якщо приготувати,маю сумнів що штирь пройде, забивати приправами не хочу.
 

tyrist 1945

Тигр
Я не сомельє, чи як там називають тих що на нюх визначають. Кажу штире,якщо приготувати,маю сумнів що штирь пройде, забивати приправами не хочу.
Тоді є один дієвий спосіб для дичини. Вимочити в молоці. Запахи молоко забирає зовсім.
 

aleks_321

Новачок
Вітаю, зніміть з птиці шкіру та видаліть жир, читав що в них зосереджений запах та смак риби.
якось підстрелив цаплю, багато перечитав як готувати, бо цаплю дуже чути рибою, так от здер шкіру, видалив жир, вимочив, і стушив з вяхіром і овочами, так під 50 грам домашньої - пальці облизували та добавки просили)) як сказав що цапля - не повірили.
 

Виталя

Снайпер
Вітаю, зніміть з птиці шкіру та видаліть жир, читав що в них зосереджений запах та смак риби.
якось підстрелив цаплю, багато перечитав як готувати, бо цаплю дуже чути рибою, так от здер шкіру, видалив жир, вимочив, і стушив з вяхіром і овочами, так під 50 грам домашньої - пальці облизували та добавки просили)) як сказав що цапля - не повірили.
Подскажите пожалуйста!А какая норма цапель?
 

Корнилов

Снайпер
Вітаю, зніміть з птиці шкіру та видаліть жир, читав що в них зосереджений запах та смак риби.
якось підстрелив цаплю, багато перечитав як готувати, бо цаплю дуже чути рибою, так от здер шкіру, видалив жир, вимочив, і стушив з вяхіром і овочами, так під 50 грам домашньої - пальці облизували та добавки просили)) як сказав що цапля - не повірили.
:eek::eek::D
 

Androsh

Слідопит
Та купив би качку в магазині і не парився ... А то лазити по болоту за цією кряквою, в багнюці і воді, а потім ще морочитися готувати, щоб не смерділо. От вже задоволення ...
 

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
Вітаю, зніміть з птиці шкіру та видаліть жир, читав що в них зосереджений запах та смак риби.
якось підстрелив цаплю, багато перечитав як готувати, бо цаплю дуже чути рибою, так от здер шкіру, видалив жир, вимочив, і стушив з вяхіром і овочами, так під 50 грам домашньої - пальці облизували та добавки просили)) як сказав що цапля - не повірили.
Дикі люди...
 
Та купив би качку в магазині і не парився ... А то лазити по болоту за цією кряквою, в багнюці і воді, а потім ще морочитися готувати, щоб не смерділо. От вже задоволення ...
Там на хімії, а хочеться натур продукт.
 
Зверху