Охота на пернатую дичь в 2014 году

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
Поміняти гепу на Москаля, або такого, як Москаль.
По-мисливськи Вам співчуваю.
 

охотник из Сум

Мисливець
polkovnik писал: И под занавес. В субботу вечером удалось добыть одного из желанных трофеев охотника – гуся. Табун на водоёме был из 8 голов. Двоих из них взяли. Дичь крепкая на рану… (качество фото не «ахти», с телефона, уже дома)
А в каком районе охотитесь,если не секрет???
 

polkovnik

Мисливець
Копатыч писал:

polkovnik писал:
В субботу вечером удалось добыть одного из желанных трофеев охотника – гуся.


Зачетный трофей, с полем!!!


Згоден. Та ще й трудовий. Хоча, напевно, майже весь "гусь" трудовий. Дякую...
 

polkovnik

Мисливець
охотник из Сум писал:
А в каком районе охотитесь,если не секрет???


Вважаю, що про "рибні місця" Ви самі знаєте... Бережуть їх зазвичай як зіницю ока. Та все ж... (оскільки полювання на гусака - це кропітка праця, підґрунтям якої є розвідка, вираховування перспективних місць, чучела чи(або) профіля, манки (в розумінні, що ними ще потрібно хоч мінімально вміти правильно "дудеть"), маскування ну і не остання річ - фарт (вона ж "госпожа Удача")) Полюю майже по всій області. Данний екзампляр добутий в р-ні міста Ромни. Після пострілів, решта ще крутилась довкола водойми та реагувала на манок. Наступного дня їх уже там не було Так що дичина сьогодні тут, завтра за сотні кілометрів за розою вітрів...
 

охотник из Сум

Мисливець
Спасибо!!!Ехать не буду,просто стало интересно куда долетел уже трофей.Честно говоря я подумал что это северные районы,может Десна или Сейм!!!!???
 
Зверху