Остановить браконьерство!

Маю на увазі, що в ЧОХах це все з дозволу керівництва і під прикриттям єгерів.
Вы знаете. Возможно даже и такого нет. Я уже ранее писал что привелось некоторое время в охотмагазине поработать. Так вот сотрудник мой занимался, и сейчас занимается, производством глушаков. То к нему публика приходила, которая ни ЧОХи ни тем более УТМР не празнуют...
Тупо гасают вот так как на видео и стреляют. Вольные стрелки типа... Зачем вообще кому то что то платить ???!!! Если все можно и так...
Как комбайнер, который ночью кукурузу косит... Он вообще никаким боком к обществу охотников, а бердана под жопой лежит... Но!!! Я не обобщаю!!!
:)
С Ув!!!
 

Ohotnik47

Слідопит
Цілком згоден.
Але постійно в одному місці таке робити не будеш, яка б не була охорона - рано чи пізно помітять. А коли є прикриття - зовсім інша справа.
Відстріляти звіра з подібним обладнанням не проблема, це ясно - а м'ясо коптер не вивезе ж? І сумніваюсь, що будуть носити на плечах - тому якщо нормальна охорона, то браки бояться туди лізти.
 
Цілком згоден.
Але постійно в одному місці таке робити не будеш, яка б не була охорона - рано чи пізно помітять. А коли є прикриття - зовсім інша справа.
Відстріляти звіра з подібним обладнанням не проблема, це ясно - а м'ясо коптер не вивезе ж? І сумніваюсь, що будуть носити на плечах - тому якщо нормальна охорона, то браки бояться туди лізти.
Да конечно что в большинстве случаев не без "долевиков"...
 
Зарядил, снял с предохранителя, потом начал ронять оружие....:eek:.
Безусловно жалко того кто погиб, его семью. Но раз государство не может наказать браконьеров, то жизнь сама карает очень жестоко:(.
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Тему почистив,але наразі без санкцій які будуть відразу після першого флуду в цій темі!!Попереджаю всіх охочих "поговорити" в профільних темах,що для цього є особисте листування!!
 
Останнє редагування:

kef

Зброяр
Поки адмін.покарання не стане кримінальним діянням.Доти толку не буде. Зброя є зброя .Хоть і мисливська. Як і відповідальність за її використання. А браконєрство має бути прирівняно до тяжких видів злочину. Чому ? Бо брак.свідомо йде на порушення закону !
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
На Херсонщині водні поліцейські виявили браконьєрів, які виловили понад 700 кг риби.

Працівники відділення поліції в порту "Херсон" під час відпрацювання території Національного природнього парку "Нижньодніпровський" в акваторії р. Дніпро виявили браконьєрів, які здійснювали вилов риби незаконними знаряддями лову. Загальна вага виловленої риби становить понад 700 кг. За попередніми підрахунками, порушники завдали збитків природньому середовищу на 67 тисяч гривень. Так, поблизу с. Забарине інспектори помітили човен з трьома чоловіками на борту. Під’їхавши ближче, працівники поліції побачили, що громадяни здійснюють вилов риби незаконними знаряддями лову. Правопорушники назвались промисловими рибалками, але в їхніх документах правоохоронці виявили кілька грубих порушень ведення рибного промислу. На всіх сітках не було жодної бірки, які підтверджують законність вилову. Двигун, встановлений на човні, був набагато потужнішим, ніж зазначено в наявних документах. Крім того, у судноводія була відсутня категорія на право керування таким водним транспортом. Також поліцейські встановили, що журнал обліку виловлених водних біоресурсів не ведеться з початку жовтня поточного року, що свідчить про систематичне укриття вилову. У правопорушників поліцейські вилучили 48 мисинових сіток загальною довжиною 3600 метрів. В незаконних знаряддях лову було понад 700 кг риби різних видів, а саме: карась сріблястий, лящ, білий амур, судак, окунь, короп та щука. За попередніми даними, своїми діями порушники завдали збитків природньому середовищу на 67 тисяч гривень. На місце події була викликана слідчо-оперативна група Голопристанського відділення поліції. За вказаним фактом наразі відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.249 Кримінального кодексу України "Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом" (карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років).
бр1.jpg
бр2.jpg
бр3.jpg
бр4.jpg
 
Зверху