Обращение ВС УООР к руководству харьковской области

VEBER

Мисливець
Как я понимаю "поздно Боржоми пить", охоты в УООР Харьковской области в этом сезоне не будет.
 

fox

Мисливець
Да, до 01.01.2014 - точно не будет. Всех охотников напрявят в частные охотугодия. Представляете пропускную возможность?
 

fox

Мисливець
VEBER;151435 сказав(ла):
Как я понимаю "поздно Боржоми пить", охоты в УООР Харьковской области в этом сезоне не будет.
Боржоми может и поздно, но шампанское тоже рановато. Надо помочь новым лидерам.
 

grv

Новачок
Письма єто конечно хорошо, но почему не подать в суд на администрацию ?
Только не надо тут рассказывать что все суды у допкина в кармане. На верховный суд кишка тонка, да и резонанс будет. Им же плевать на всех, это же ясно.
 

Makar_72

Новачок
Военвед подавал и подает в суды , а толку? Везде один не мотивированный отказ. И направление на рассмотрение дела к тем на кого подают в суд.
Документы были готовы заранее, но получен отказ а тремя днями позже частнику добро дали. Вывод - все давно решено. И на примере Харьковской области скоро разгонят весь УООР и Военвед ну и других в придачу.Так вот либо сейчас всем вместе бороться либо просрем все по отдельности. (извините за выражение).
 

Димыч

Мисливець
НА ХАРКІВЩИНІ ПЛАНУЄТЬСЯ СТВОРИТИ П’ЯТЬ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ МИСЛИВСЬКОГО СПРЯМУВАННЯ

21 жовтня 2013, 12:58

Питання створення комунальних підприємств Харківської обласної ради «Слобідський мисливець-1», «Слобідський мисливець-2», «Слобідський мисливець-3», «Слобідський мисливець-4» та «Слобідський мисливець-5» обговорювалось сьогодні на засіданні постійної комісії облради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування.
Доповідач, заступник директора Юридичного департаменту Харківської облдержадміністрації Денис Дудник повідомив, що необхідність розробки даного проекту рішення викликана закінченням терміну договору на користування мисливськими угіддями з обласною організацією «Українського товариства мисливців та рибалок» (УТМР). В зв’язку з чим майже 80% мисливських угідь області було віднесено до державного мисливського резерву, а це майже 1 млн 800 тис. га.
«Пропонується створити саме п’ять обласних комунальних підприємств, оскільки відповідно до статті 22 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», одному користувачу не може бути надано більше 35% від загальної площі угідь області, - сказав Денис Дудник.
Комунальні підприємства, засновником яких буде обласна рада, працюватимуть прозоро та щороку звітуватимуть про свою діяльність. На створення статутного фонду підприємств планується виділити з обласного бюджету по 50 тис. грн».
На думку членів постійної комісії, з передачею мисливських угідь територіальним громадам області, буде покладено край спекуляціям на цю тему. Також будуть приведені до відповідності положення антимонопольного законодавства, адже, як зазначалося вище, у користуванні УТМР перебувало вісімдесят відсотків угідь Харківщини.
Депутати підтримали винесення цього питання на розгляд у сесійну залу.

источник - http://www.oblrada.kharkov.ua/uk/ne...pryyemstv-myslyvskoho-spryamuvannya-8307.html
 
Зверху