Непорядочный Михайло1992

Статус
Закрита.

Михайло1992

Мисливець
Що тут непорядочного я написав продавцю за чий рахунок примірка відповіді він не дав.Так як костюм за великий я відмовився від покупки і поповнив йому рахунок на 70гр 3гр пішло за поповнення половину я заплатив а якщо він продає товар і хоче щоб покупець за примірку платив в чому тут його порядочність.клієнт весь час правий .
 

XXL

Снайпер
Я описал ситуацию.А форумчане пусть решают сами иметь с Вами дело или нет.
 

Михайло1992

Мисливець
А пану Кальяну скажу цілу приказку ..пана видно по халявах співака по глосу курву видно по цицьках їбаку по носу. Домовленості ніякої про оплату примірки не було і я міг нічого не платити перш ніж писати добре все зважте
 

Михайло1992

Мисливець
На мою думку я все сказав а форумчани нехай рішаютьть хто тут більш непорядочний я можу так само вас в цю рубрику помістити і написати як ви на мене ви хочете продати а затрати повинна понести одна сторона ..ліс рубають щепки летять.. ..де пють там льлють..
 

XXL

Снайпер
Вы знаете,мне Ваших денег не надо.Я привык доверять людям-почитайте мою тему о продаже Тоз 34.Пусть эти деньги принесут Вам счастье.Все точки над И расставлены. На сим тему закрываю!!!!!! А пан Кальян очень порядочный человек,дай бог встретимся и выпьем с этим человеком по чарочке.
 
Статус
Закрита.
Зверху