Міністерство юстиції України 03.08.09 "щодо надання роз`яснень "

Yura_83

Moderator
Команда форуму
upload_2019-12-10_9-6-38.png

upload_2019-12-10_9-9-8.png


P/S
Аналізуючи зміни у Законодавстві після 2009 року, ЗМІНИ НЕ Є СУТТЄВІ (окрім допуску собак до полювання) до вище наведеної відповіді Мін'юсту України. ВІДПОВІДЬ ЧИННА

Володимир Олексійович, що скажете ??? - ВСЕ ВІРНО -???
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Документ дуже старий - ще 2009 року "випуску". Загальний принцип більш-менш вірний. Ось як вказаний п. 1.4 прописано у оригіналі документа:
"1.4. Ведення справ з питань видачі паспортів та допусків собак до полювання здійснюється територіальними органами виконавчої влади в галузі мисливського господарства та полювання або осередками всеукраїнських громадських об'єднань з мисливського собаківництва (у тому числі Федерацією мисливського собаківництва України, за згодою) в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі (далі - організації)".
Пізніше було роз'яснення суду (немає часу шукати), що окрім ФМСУ, такі дії мають право здійснювати і інші громадські організації, у яких у Статуті прописано щось накшталт як у Статуті УТМР: "здійснює заходи, спрямовані на розвиток мисливського собаківництва, проводить організаційно-масову роботу з членами секцій мисливського собаківництва Товариства – виставки, виводки, польові випробування та змагання мисливських собак, веде племінну роботу, оформляє та видає родовідно-кінологічну документацію відповідно до чинного Законодавства України".
 
Зверху