Змішувати з самогоном я особисто непробував! Тому незнаю чи можна. Якщо будете змішувати з самогоном тоді попробуйте журавлину давати без цукру. Бо на мою думку цукор до самогону лишній.Gutsul;73413 сказав(ла):Андрію, а чи можна замість звичайної горілки використовувати самогон, і після настоювання треба журавлину відціджувати чи ні.
Звісно можна, краще й не придумаеш.Gutsul;73413 сказав(ла):а чи можна замість звичайної горілки використовувати самогон,
Так само як з терену(є на першій сторінці)AndriyJaremko;74708 сказав(ла):Якщо хтось маэ хороший рецепт настійки з Глоду Напишіть будь ласка =)
Тим, що мисливську настоянку завжди беруть з собою на полювання, тай сам процес її виготовлення, особливий, завжди робеться з натхненням, щоб було, що оцінити товаришам мисливцям,Дядя Вася;74774 сказав(ла):А интересно, чем отличается Охотничья настойка от обычной?
Я такого ніколи не чув, але може і правда. х.з.AndriyJaremko;77573 сказав(ла):Ще одне корисне спостереження може Ви і знаєте я цього незнав! =( на рахунок настійок які готуються на спирту. Я читав що рекомендовано спирт розводити до 80 градусів а тоді заливати ним інгредієнти. Томущо 96 процентний спирт вбиває всі вітаміни, залишається тільки смак і запах, а суть настійки в корисності. Незнаю може це неправда а Ви як думаєте?