Мисливське ТВ

BOGUN

ветеран форуму
надійна команда
Проста реєстрація:
емейл: .....
ім’я: ......
пароль......
повторити пароль......
і одразу можна дивитися

Натиснути на "programaci?n" і видно актуальну програму.
 

BOGUN

ветеран форуму
надійна команда
о 15:39 буде про полювання в Угорщині на кабанів...
 

Роман Мельниченко

ветеран форуму
надійна команда
Кременчужанин коли зайдеш на сайт натисни зліва вгорі перекласти з іспанської на українську і тобі буде простіше зареєструватись, мені вдалося з першого разу.
 

BOGUN

ветеран форуму
надійна команда
Зараз показують полювання з хортами.
 

Грищенко

Снайпер
Спутник Амос,11389 Н 27500 Трофей ТВ .Неплохой канал о рыбалке и охоте,-рекомендую.
 

Aleks2

Мисливець
Без коштовне ТВ всі платні пакети такі як НТV тріколор екстра тіві три канала охота и рибалка риболов и охотнік Оtdor і всі діскавері для цього потрібно 1 супутникова антена 2цифровий ресівер-600-700гр і інтернет
 

Юра 28

Мисливець
Алекс це шарінг.користуюсь сам таким виходить 1,5$ в місяць нтв плюс.для цього поставив окрему антену розвернув іі на 36 градус.колись в цей пакет входили вся украінські канали зараз іх немає,поставив додаткову стандартну через дісік і все паше.
ПС один мінус, коли немає інтернету то немає нтв.
 

solovey84

Мисливець
А поподробнее,про этот самый "шаринг",разскажите пожалуйста.
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Узнайте о "шаре" у парней которые занимаются спутниковыми антеннами и тюнерами,они об этом знают все.У меня шара уже около двух лет,доволен очень.С Ув.
 

Юра 28

Мисливець
і так.саме перше потрібно антену тарілку і головку всенаправлену виставити на 36 градус.потрібно тюнер з входом інтернет також може мати вай фай є різні мій коштував 500грн.потому реєструєтесь на сайті адмін висилає вам налаштування потрібно прописати іх на тюнері і все.я маю пакет нтв+ (охота і рибалка.оутдур.охотник і риболов. мужской) а також всі діскавері,спорти,........... класні кінорейси та тв 1000. і дуже багато інших,коротче як каже моня проконсультуйтесь в саталітарніків вони знають.зверніть увагу є ціла купа провайдерів які надають шарінг мій http://cwdw24.net/login.php оплачую поповненням рахунку мобільного адміністратору.якщо є питання можу вислати свій номер тел. проконсультую більш детальніше.
пс.Моня який у вас провайдер скільки абонплата,доречі скільки оплатив стільки і маю фіксованоі ціни немає в мене виходить 2,5$ в місяць.взагальному,можна також призупиняти,на скільки душа бажає без санкцій оплатив на 2 дні маєш 2 дні тв.
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Уважаемый Юра28 какой провайдер у меня я без понятия,вообще в этом всем я нечего не понимаю,по поводу оплаты она у меня не фиксированная,каналы есть платные и бесплатные.Чем больше смотришь платных каналов то больше платишь.Проверяю периодически свой баланс через НЕТ.Последний раз пополнял счет больше чем пол года тому на 10 долларов и деньги на счету еще есть.Тарифа точно я не знаю,знаю только если смотришь то платишь,не смотришь не платишь.
 

Aleks2

Мисливець
Я не плачу.Тюнер Sat-integral одна антена на 36градус і стандартна на 3 головки показує Екстра тв користуюсь більше року нікому не плачу і ніхто не просить.
 
Зверху