МЦ2112

Статус
Закрита.

mulyavchik

Снайпер
Предлагается к продаже советский полуавтомат мц2112 68 г.в. в приличном для его годов состоянии. Стволик зеркало,длинна 750мм. сужение 1мм. детали все номерные,родные,дерево родное имеет мелкие мятины и один маленький скол на прикладе возле спусковой скобы.Ружье безпроблемное,за все время владения им патроны использовались только самокат,по вине ружья проблем небыло. Ремонт при мне не производился.ЦЕНА 12000грн.Торг?А почему бы и нет.С реальным покупателем договоримся.Ружье зарегестрировано. Находится в винницкой обл. г .Казатин. 0968229517.0936576474.Алексей. В придачу к ружью отдам пару приятных мелочей.Укого есть интерес и вопросы звоните,рад буду общению и отвечу на все интересующие Вас вопросы.
 

Вкладення

mulyavchik

Снайпер
Чому я так впевнено це стверджую?Спробую пояснити.Колись прочитав майже всю тему по мц на російській ганзі.Так там один форумчанин хвалився та показував фото свого автомата 68р. в. який він купив майже у первозданному вигляді з паспортом та всіма іншими прибамбасами.То на його рушниці теж цівйо було скріплене таким стяжним гвинтом.Тай знав я першого хазяїна цієї рушниці який знав толк у цьому ділі,і просто так нелазив туди та недлубався в ній.
 

череп22

Мисливець
Копатыч прав 100%. Я владел мцшкой 66гв, сейчас имею 74 и 78 годов выпусков, на всех ружьях дерево родное и никаких нагелей нет и не было...
 

w.w.greener

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник
Роки сходяться)
Моє цкіб 65 року має такий винт
 

Вкладення

Останнє редагування:

mulyavchik

Снайпер
Шановні. Скажу Вам так.Можливо я в чомусь і неправий,але на цівці тріщин ніяких немае,слідів ремонту невидно.Можливо вона нерідна. Можливо. Стверджувати неберусь .А можливо були й такі вріанти як з нагелем так і без.Ткий хід подій можливий?З пов.
P.S.Я невважаю себе великим гуру по МЦ2112.А кажу те що бачив,чув від людей з більшим досвідом користування данним автоматом,та тримав у руках і бачив на власні очі.
 
Останнє редагування:

rvssvr

Новачок
Шановний mulyavchik, я також володію рушницею 1968 року. Негель присутній і поставили його на заводі. Рушниця з цього року дійсно заслуговує уваги. Вдалого продажу.
 

Вкладення

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
Как немного начитавшийся по теме 21-12 свидетельствую: нагель ставился в разные годы с 66 включительно...
 

Arsenfresh

Мисливець
Перепрошую за флуд, а для чого нагель ставиться? Щоб цевйо не розкололось?
 
Статус
Закрита.
Зверху