Лазерний далекомір Vortex Crossfire HD1400

Nazar6991

Новачок
Лазерний далекомір Vortex Crossfire HD1400 .
Стан нового , користувався один раз дальше лежав без діла!
Ціна 10500грн

ОПИС
Цей лазерний далекомір, оснащений оптикою високої чіткості, має дальність дії до 1280 метрів для швидкого та точного вимірювання відстаней. Оснащений 3 режимами вимірювання (Нормальний, Перший і Останній) і двома методами вимірювання відстані (LOS і HCD). Ці режими дозволяють вимірювати відстань на місцевості з різними нахилами. Далекомір вирізняється своєю точністю вимірювання, з точністю до 0,9 м, при мінімальній відстані вимірювання 4,5 метра. Крім того, Crossfire HD1400 має можливість вибору одиниці виміру в метрах або ярдах, яка доступна в налаштуваннях пристрою.

Корпус далекоміра виготовлений з полімеру і покритий антиковзаючим покриттям для зручного утримання в руці. Така конструкція забезпечує захист від механічних пошкоджень і погодних умов. Крім того, на окулярі є ручка регулювання діоптрій.

Об'єктив діаметром 21 мм забезпечує широке поле зору з кутом 7 градусів. HD-оптика забезпечує точну передачу кольору і зберігає різкість по всьому полю зору, ефективно зменшуючи хроматичну аберацію. Крім того, лінзи вкриті покриттям ArmourTek,, яке ефективно захищає від бруду та подряпин.

Далекомір живиться від одного елемента живлення типу CR2, якого вистачає для проведення 1000 вимірювань. Вбудована функція автоматичного вимкнення переводить пристрій у сплячий режим через 20 секунд бездіяльності, заощаджуючи енергію.
 

Вкладення

Зверху