Куплю якісну боброву струю

василь довжик

Слідопит
Ще ні,Діма ще не заходив на форум.У мене є запитання до Вас. А чому б Вам не заповнити нормально сторінку свого профілю ?
А,що там не так?Як що вас щось цікавить запитуйте постараюсь адекватно надати вам відповідь.
 

Nikita

Мисливець
Я готовлю так,как меня учил мой дед; год сушу,а затем год настаиваю на самогоне градусов 70.
 

Voin33

Мисливець
Кому потрібна. Є вялена боброва струя по 7грн за грам
 

Сашка1974

Мисливець
Вставлю п'ять копійок.
Хороша штука.але....
Струя потрібна осіння- насичена .
Струю потрібно вирізати - бажано вирізати.за годину після того як тварина була добута.
Струю потрібно вялити на сквознячкові в сухому і темному приміщенні не менше як 2 місяця.
Настоювати потрібно в темному приміщенні при сталій температурі(погріб)алкоголь не вище за 60 градусів.струя -нарізана.натерта.прлпущена через м'ясорубку - одним словом - подрібнена.
Настоюється 2-3 місяця.проціджується.колір повинен бути коньячний.Не коричневий і не жовтий - а саме коньячний.
Запах насичений мускусний.
Вживати за алгоритмом- тиждень п'єм- тиждень не п'єм.два *два. І ще один місяць.п'єм по кофейній або чайній ложці.
Вживати бажано- осінь весна( профілактика).
При захворюваннях- пропити курс.повторити при симптомах.
І саме головне вірити в лікувальні властивості!
 
Зверху