Костюм NORFIN extrinsic 2 camo

kolesnyk_2007

ветеран форуму
надійна команда
критиковать/обсуждать действия администрации
 

Михайло1992

Мисливець
До речі Ви вчили байку про ягня"У літку саме серед дня дурне пустуюче ягня само забилося до річки напитися водички ,аж бачить суне вовк......
 

Admin

Administrator
Команда форуму
Поставив на продажу мисливський костюм так як довго не продається то час від часу знижую ціну .модератор моня пише що 10 чи 5 гр мала сума .я просив покозати пунк в якому пише конкретно яка сума має бути відносно товару на що отримав незрозуміла абстракну відповідь ....слідуюча його відповідь була що він все сказав і зі мною немає про що говорити ні на одне моє питання ніякої відповіді я хотів би щоб він свою відповідь дав в даній темі і обгрунтував .Таке враження що форум для де кількох близьких і знайомих осіб яким можна все а всіх інших якщо не забакланять то забанять .Рушниці продають по 4000тис доларів ціну знижують на 1 долар це норма я поставив ціну 3600 скинув 5 чи 10 гр це непорядок.Хотів би почути думку інших форумчан з повагою.
Уменьшение цены минимум на 1%.
Внесу это в правила
Меня попросил товарищь помочь продать его ружье,я сделал тему продажи и Моня ее удалил мотивируя тем что оружие должен продавать только хозяин.но у нас куча тем от форумчан которые продают оружие знакомых и не чего темы не удаляются.ну раз одним не льзя другим можно пусть будет так.
Модератор правильно требует, чтобы продавец был хозяином оружия. Так проще с резервами и яснее с регистрацией, да и допфото и описание проще требовать ( а не слышать в ответ - звоните хозяину ).


Какие ещё вопросы?
 

Михайло1992

Мисливець
Після внесення нових правил питань не буде все стане цілком зрозуміло на скільки зменшувати ціну щоб не було непорозумінь. З повагою.
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму

Admin

Administrator
Команда форуму
Тут ще питання, послідуюче пониження ціни від першочергової чи вже від останньої?
Этот вопрос нужно добавить в тестовый вопрос при регистрации на форуме. :)

Конечно же в последующем отнимать от последней стоимости.

И качели в ввиде обратного повышения-понижения цены - запрещены. Надеюсь, это все понимают и специально не нужно оговаривать в правилах.
 
Зверху