Костюм NORFIN extrinsic 2 camo

Михайло1992

Мисливець
Поставив на продажу мисливський костюм так як довго не продається то час від часу знижую ціну .модератор моня пише що 10 чи 5 гр мала сума .я просив покозати пунк в якому пише конкретно яка сума має бути відносно товару на що отримав незрозуміла абстракну відповідь ....слідуюча його відповідь була що він все сказав і зі мною немає про що говорити ні на одне моє питання ніякої відповіді я хотів би щоб він свою відповідь дав в даній темі і обгрунтував .Таке враження що форум для де кількох близьких і знайомих осіб яким можна все а всіх інших якщо не забакланять то забанять .Рушниці продають по 4000тис доларів ціну знижують на 1 долар це норма я поставив ціну 3600 скинув 5 чи 10 гр це непорядок.Хотів би почути думку інших форумчан з повагою.
 

Vadim1721vadim

Снайпер
Меня попросил товарищь помочь продать его ружье,я сделал тему продажи и Моня ее удалил мотивируя тем что оружие должен продавать только хозяин.но у нас куча тем от форумчан которые продают оружие знакомых и не чего темы не удаляются.ну раз одним не льзя другим можно пусть будет так.
 

Yarik1993

Мисливець
Шановні,я теж замітив що мої повідомлення та коментарі удаляють без всяких причин та обяснень.
Людей які стають хоть і до маленької влади ця влада їх псує!

P.s коли я в темі з продажу рушниці запитав про її вагу і моє повідомлення видалили то це вже супер професійно чистять
 

Михайло1992

Мисливець
Видаляють цілі повідомлення чистять ті які поякійсь причині які не підходять нараховують штрафні бали за такі порушення які в других темах чомусь ніхто не помічає .А людина яка по житті повний нуль і нічого не досягнула після того як дорветься бодай до якоїсь влади думає що зловила Бога за ноги і для всіх цар і командир хоча на самому ділі просто вискочка.
 

vanhant

ветеран форуму
надійна команда
Хлопці , дурню не пишіть ...... , що до видалених повідомлень по продажу чужої зброї , то тут більше половини форумчан про це говорили , хочете продати чужу зброю чи якісь речі , пишіть в оголошенні величезними буквами що несете повну відповідальність за цю річ
 

Михайло1992

Мисливець
До речі я продаю костюм при чому свій а не рушницю і хочу бодай від когось почути який пункт я порушив а не якусь відмазку буцім ви читали ...і тому подібне про чужу зброю я згідний але тут видаляють або чистять що їм захотілось
 

Михайло1992

Мисливець
Я розумію все а от Ви мабуть ні спочатку теми я написав в чому суть і хочу почути відповідь що я нарушив при продажі костюма моня написав мені в осбисте що я на замалу суму знизив ціну язнизив знову оголошення трохи часу побуло а пізніше його зновуж видалили з теми
 

kolesnyk_2007

ветеран форуму
надійна команда
4.2 Оскорблять участников форума. Публично выяснять отношения, требовать объяснений и извинений, выяснять отношения с другими участниками форума, нецензурно выражаться, критиковать/обсуждать действия администрации/модераторов, (все вопросы только через личку) – жёлтая карточка (до 30 дней) или красная карточка (до 15 дней).
 

Михайло1992

Мисливець
Ви думаєте всі будуть мовчати щоб їх не забанили то я не з таких і ще можу постояти за правду хоча її нажаль менше та менше.
 

kolesnyk_2007

ветеран форуму
надійна команда
Як мінімум Ви обсуждаєте дії модератора і публічно хочете пояснень Моні, от і маєте порушення 4.2
 

kolesnyk_2007

ветеран форуму
надійна команда
Ви думаєте всі будуть мовчати щоб їх не забанили то я не з таких і ще можу постояти за правду хоча її нажаль менше та менше.
Ви знаєте я теж не мовчав і колись мене забанили на вікі вічні, але публічно я не виясняв відносин з тим модератором
 
Зверху