Карабін DPMS Oracle кал. .223 Rem (5,56/45)

Статус
Закрита.

nuchuk

Мисливець
Продам новий в упаковці карабін DPMS Oracle кал. .223 Rem (5,56/45). Продаж під дозвільні документи. Територіально знаходиться в Волинській області. Ціна 925 у.о
DPMS Oracle це один з найбільш доступних напівавтоматичних карабінів типу AR-15 калібру .223 Rem.16-дюймовий ствол Oracle легкого профілю виконаний з хром-молібденової сталі 4140. Він не хромований для досягнення високої точності. Зовні ствол захищений методом фосфатування. Крок нарізів – 1:9", стандартний для зброї калібру .223 Remington. На стволі встановлені полум'ягасник типу A2 і газ-блок діаметром 0,750" з інтегрованою планкою Picatinny (для встановлення резервних механічних прицільних пристосувань).Верхній і нижній ресивери виконані методом кування з алюмінієвого сплаву 7075-Т6. Аппер забезпечений верхньою планкою Picatinny для встановлення оптики, досилачем затвора, пилезахисною шторкою і інтегрованим відбивачем гільз. Цівка пластикова, що складається з двох половинок, система кріплення – дельтаподібне кільце. Встановлені пістолетна рукоятка типу А2, телескопічний приклад Pardus. Труба буфера віддачі громадянська, стандарту «Commercial-Spec». Традиційний УСМ типу AR-15. Контакт 097 сто 88 тридцять 8 тридцять9.
 

Вкладення

nuchuk

Мисливець
Фото відкривається(по крайній мірі з мого компа...)Настріл у карабіна нульовий. Він далі коробки не виїздив. (крім відстрілки на гільзотеку Стволом.)
 
Статус
Закрита.
Зверху