Интернет-магазин KOZAKI

Kapitan

Снайпер
Купив на свою голову як подарунок для молодого мисливця який став власником зброї перед війною 22року, набір для чищення MegaLaine з алюміневим шомполом в 12к. Бо набором для чищення його можна назвати з натягом. По перше шомпол має бути довший, а той що є у комплекті підходить для стволів хіба 700мм. Для 760мм стволів він якщо навіть хтось скаже що він в самий раз, можна сказати в притик по довжині то у всякому випадку він не зручний. І основне він зроблений так, що користуватись ним можна дуже і дуже обережно. Бо у мене при першій спробі скористатись йоршиком при чому не металевим він тріснув у стволі через над то тонкі стінки шомпола де нарізана різьба. При ціні з доставкою в 500гр, я рахую що такі набори і близько того не варті. Тому шановні браття по зброї я вам рекомендую такі набори на Козаках, або із їхнім логотипом обходити стороною.
IMG-b7f6f9e1e78db11392eb4a2ad40e6d25-V.jpg
 

VS1975

Снайпер
Купив на свою голову як подарунок для молодого мисливця який став власником зброї перед війною 22року, набір для чищення MegaLaine з алюміневим шомполом в 12к. Бо набором для чищення його можна назвати з натягом. По перше шомпол має бути довший, а той що є у комплекті підходить для стволів хіба 700мм. Для 760мм стволів він якщо навіть хтось скаже що він в самий раз, можна сказати в притик по довжині то у всякому випадку він не зручний. І основне він зроблений так, що користуватись ним можна дуже і дуже обережно. Бо у мене при першій спробі скористатись йоршиком при чому не металевим він тріснув у стволі через над то тонкі стінки шомпола де нарізана різьба. При ціні з доставкою в 500гр, я рахую що такі набори і близько того не варті. Тому шановні браття по зброї я вам рекомендую такі набори на Козаках, або із їхнім логотипом обходити стороною. Переглянути вкладення 860189
Все вірно - обходити стороною. Тим більше, що на форумі продається багато гарних наборів для чищення з " дерев'яними " шомполами. І ціна значно нижча.
 

Мишко К36

Слідопит
Рівень обслуговування бажає кращого у даного магазину. Про повернення можна забути .
Минулого року мав діло з козаками . Не раджу даний ресурс . І ще тоді я лишив свій відгук , тут . Так його видалили.
 

Kapitan

Снайпер
Зверху