ИЖ - 27 в 16 калібрі.

Статус
Закрита.

руслан87

Мисливець
Всім дякую. Остановлюсь на 12 калібрі. Більшість знайомих та колег полюють саме з 12-тим., а то в друг війни хоч буде в кого взяти на полюванні патронів. З 16-тим теж не погано - ну я не снайпер, тим паче вес 12-го і 16-го коливаєтся до 170 грам для ходьби по полях різниці капля
 
За весь час,в мене було до сотні одиниць зброї,в різних калібрах.Скажу Вам беріть 12кал.,він більш універсальніший,набої від 24-62гр.(візьмете 16,будете обмежені набоями 26-30гр.),
Вы очевидно , немного торопились и не дописали. И получилось так, что смешалось все в одну кучу, если из ИЖ 27 12калибра гоцнуть патроном с навеской дроби 62 гр. То скорее всего ему будет амба. 12 калибр и модель ружья это совсем разные вещи , так как ружья могут быть стандарт, магнум и супермагнум как и патроны а калибр один и тот же - 12.
 

shpak

Мисливець
Коли я писав про 12к,я не мав на увазі іж27. Я в цілому описав переваги над 16! І ще... Не «чіпляйтесь» за слова!
 
Коли я писав про 12к,я не мав на увазі іж27. Я в цілому описав переваги над 16! І ще... Не «чіпляйтесь» за слова!
В таком случае, будьте ответственны и обращайте внимание на название тем в которых публикуете посты, так как их читают новички , которые склонны Ваши слова воспринимать буквально. С уважением.
 

Mazaj 2018

Слідопит
Доброго вечора всім! Розкажіть хто мав, має досвід полювання з ИЖ- 27 в 16 кл. Як рушниця себе рекомендує на ходових полюваннях, які полюбляє навіски, які виникали косяки? Стою перед вибором ИЖ-27 в 12 та 16 кл., а ціна одинакова. До вертикалок ходив з різними горизонталками, потянуло на бокфлінти.))
Я мав, рушниця достойна! Навicки дробу не бiльше 29 грам. Бiй хороший. Легенька вiдносно. На нашi полювання з головою, бiй кулею суперовий, стрiляв дiaболо i гуаландi. З косякiв: замiнював пружину замка стволiв. Бiльш нiчого. Iнодi скучаю за такою рушницею. Якщо в гарному станi, i доступнi кошти, то берiть.
 
Статус
Закрита.
Зверху