З днем волонтера

Степанович 2

Снайпер
Щороку 5 грудня відзначають Міжнародний день волонтерів. Свято заснували ще 1985 року з ініціативи Генеральної Асамблеї ООН.

В Україні волонтерський рух почався в 90-х роках, а офіційно його визнали 10 грудня 2003 року, згідно з Постановою Кабміну. Що побажати на День волонтера 2023 та як красиво подякувати тим, хто ніколи не проходить повз біду - у добірці нижче.
Волонтерство - це покликання. Небайдужість до чужої біди, співпереживання, особливий спосіб мислення. Це те, що гуртує волонтерів та веде їх вперед. Саме завдяки волонтерам сотні тисяч людей і тварин по всьому світу отримують необхідну допомогу.
Роль волонтерів в Україні зараз, під час війни, важко переоцінити. Волонтери - одні з тих, хто завжди стоїть за спиною військових та допомагає їм, а також українцям на окупованих територіях, часто ризикуючи власним життям.
Сьогодні волонтери - найпотужніша частина громадянського суспільства України, а волонтерський рух об'єднує всі міста й громади держави та всі соціальні групи. Це ідея, яка залучає до боротьби за свободу України мільйони людей із різних країн світу.
 

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Сьогодні їхав за бусом, написано - "волонтери...." і все таке.
Один з написів:
"Якщо вмієш воювати - воюй.
Якщо не вмієш воювати - допомагай.
Якщо не вмієш допомагати - не пи....ди."
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Вітаю всіх причетних до цього вельни поважного і дуже необхідного свята!!Щастя Вам і всього самого найкращого в житті!!
 
Зверху