З Днем Соборності України!

Статус
Закрита.

markiv-bogdan

Мисливець
День Соборності України. Довго український народ боровся за свою державність, багато крові пролито борцями.за волюУкраїни, багато кісток українців лежить за межами нашої держави: в Сибіру, в концтаборах, на Соловках, на Біломорканалі. Але сьогодні ми маємо незалежну українську державу, буття якої благословив Бог. І ми повинні, дорогі браття і сестри, кожен на своєму місці працювати і робити все для зміцнення нашої української держави. Я закликаю Боже благословення на всіх вас і поздоровляю зі святом Соборності.

Свого часу Україна була поділена на дві частини. Нині є одна соборна українська держава, і цим святкуванням соборності ми хочемо підкреслити, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми - єдиний народ! Дорогий український народе! Любімо свою державу,шануймо рідну мову,оберігаймо українську культуру,памятаймо про свою історію.СЛАВА УКРАЇНІ!
 

TOZ-34ER

ветеран форуму
надійна команда
День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря як велике державне свято - День Соборності України. Саме тоді на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на велелюдному зібранні було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. Виголошення соборницької ідеї стало могутнім виявом творчої енергії нації та прагнення до етнічної і територіальної єдності.

Ті вікопомні історичні події сформували підґрунтя для відродження незалежної соборної демократичної України та утвердження національної ідеї. У розмаї жовто-синіх знамен 22 січня 1990 року наші сучасники поєднали живим ланцюгом злуки Схід і Захід України.

Віримо, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною. Ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Плекаймо все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності, повсякчас пам’ятаючи про незліченні жертви, принесені на вівтар незалежності, соборності, державності.

Сердечно бажаю Вам, шановні громадяни, міцного здоров’я, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє рідного краю та України!
 

Крук

Мисливець
Однією з віколомних дат в історії нашого народу є злиття століттями

відірваної одна від одної частин України: Західноукраїнської Народної республіки

та Наддніпрянської України і створення 22 січня 1919 року

незалежної Української Народної Республіки, що стало здійсненням

віковічних мрій багатьох поколінь українців.

Сьогодення свідчить: соборність уже глибоко

Пройшла через серця і душі українців,

Ми відчуваємо себе єдиним народом, який

На своїй землі будує власний український дім.

Щиро вітаю вас з Днем Соборності України!

Бажаю усім вам здоров’я, щастя,

Благополуччя, сил і натхнення для нових звершень в ім’я України!





СЛАВА УКРАЇНІ !!!
 

Димон

Мисливець
навiки слава
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Протягом багатьох віків своєї історії український народ був сповнений прагнення жити у єдиній вільній державі, адже соборність і свобода – одні з найбільших його цінностей, його непересічні надбання.
Розділений кордонами чужих держав, наш народ не тільки вистояв, а й відродився. 22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві проголошення Акту Злуки УНР та ЗУНР стало величною маніфестацією єднання східних та західних українських земель, днем народження неподільної незалежної української держави.
І нині ця дата має бути для кожного з нас прикладом та орієнтиром, адже успіх побудови демократичної та процвітаючої країни грунтується на наших спільних зусиллях та на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє наших дітей, нашого міста, нашої України.
Сенс єдності полягає у щоденній особистій праці, у добробуті всіх мешканців, в економічному зростанні та ототожненні кожного з єдиною українською спільнотою.
Тож нехай відчуття згуртованості допомагає нам жити і працювати.
Бажаю усім сумчанам здоров’я, щастя, добробуту, миру та злагоди в ім’я процвітання нашого міста та країни!
 

BOGUN

ветеран форуму
надійна команда
Вітаю всіх форумчан з Днем Соборності України!
 

wiking

Мисливець
У єдності сила народу! Боже, нам єдності дай. З Днем Соборності України!
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
ГЕРОЯМ СЛАВА!!!
 

VADAS67

Слідопит
Низький уклін всім тим хто сьогодні стоїть на Майдані.ГЕРОЯМ СЛАВА!!!
 
Статус
Закрита.
Зверху