Зменшення популяції зайця

Статус
Закрита.

Еремей

Новачок
Ув fox на самом кладбище никто не стреляет и даже не ходит.От кладьбищя с одной стороны село а с другой стороны поле.Метров 150 от кладьбища в поле идет линия електрических столбов вот вдоль нее и становимся.А один со стороны села пускает собачек и остается там на случай если косой или рыжая кума захотят уйти селом.
 
Я в прошлом сезоне не то, что бы добыть зайца, я даже и не видел его. У нас в Бахчисарайском районе зайца практически нет.
 

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
Недавно був об"їзд с/г угідь нашого району. І переді мною вималювалася така закономірність: в тих місцях, де організовано, після закриття полювання, відстрілювався лис, відродилося солідненьке поголів"я зайця.
В одному господарстві на конюшині (по словам охоронника), ввечері, хоч з коня полюй, в другому нанесли шкоду молодим садкам, а в одного фермера погризли зайці кавуни. Каже, що якщо зараз пройти полем, то можна 1-2 зайчиків підняти.
Це я веду до того, що треба самим думати про майбутнє і організовано полювати на лиса, т.я. УТМРам і іншим мисливським організаціям воно до одного місця.
З пов.
 

Hanter28

Мисливець
У нас також спостерігається збільшення популяції зайця. В минулому сезоні практично кожен вихід на зайця був вдалим. Зараз досить багато бігає молодняка, незважаючи, що перший виводок через сильний снігопад, практично весь загинув.
Однак і лиса вивелось багато - над цим потрібно буде попрацювати...
З повагою.
 

TOZ-34ER

ветеран форуму
надійна команда
У нас лисиця вже підійшла під будинки. Крадуть курей та курчат. В цьому році лисиці вивелось багато!
 

TOZ-34ER

ветеран форуму
надійна команда
Одинокий Вовк;138366 сказав(ла):
Переймайте наш досвід і зайця через пару років стане більше.
От якраз наш колектив і ходив на полювання на лисицю. Інші зацікавлені були чимось іншим...
 

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
Так і в нас: одні чесно відпрацювали по знищенню лиса та собак, а інші відстрілювались, де-коли, від свиней. Казали, що зайців і кіз не трогали, бо це святе. Але в цей час льоха вже вагітна, гін вже закінчився, то це не святе.
З пов.
 

Hanter28

Мисливець
Я думаю потрібно переіменовувати тему, ми почали говорити про збільшення популяції зайця.
 

senya2011

ветеран форуму
надійна команда
Зайчика в этом году добавилось это факт, частенько мотаюсь на рыбалку то вечером 3-4 пасущихся вижу постоянно, но им ещё предстоит пережить жару.
 
Статус
Закрита.
Зверху