Електронні цифрові ваги Hornady G3-1500

gangl

Мисливець
Електронні цифрові ваги Hornady G3-1500знаменита серія електронних ваг для вимірювання пороху, отримала нове оновлення у 2021 році. Оновлена версія G3-1500 має класичні обсяги вимірювань від нуля до 1500 гран і живиться від 2-х батарейок типу ААА.

Ваги спеціально підігнані під будь-які потреби перевантажувача, що виражається в можливості калібрування при невеликій вазі, наявності чаші для засипки пороху і надточному вимірюванні ваги.

Ідеальне співвідношення ціни та якості. На відміну від дешевих китайських аналогів, показання не плавають і точність відповідає заявленій

Важливо: рекомендовано використовувати якісні оригінальні акумулятори з США. Це дві оригінальні батарейки Duracell або Enregizer, і в подальшому обов'язково потрібно використовувати тільки реальні і якісні джерела живлення, адже це впливає на точність і стабільність ваг. На дешевих акумуляторах електронні ваги можуть плавати, глючити і т.д.

Ваги чутливі - на них впливають вібрації, протяги, мобільні телефони та інша електроніка. Усуньте ці фактори в процесі зважування. Вся електроніка - ноутбуки, мобільні телефони, планшети - повинна знаходитись від ваг мінімум на 2 метри.

Були у користуванні, стан ідеальний, причина продажу - зміна пріоритетів.

Ціна: 2500 грн.

Торг присутній. Пропозиції в особисті. На сайті не завжди, за всіма питаннями краще дзвонити. О5О68два2Осім7.
 

Вкладення

Зверху