Електронні ваги

Клещенко Д.М.

Мисливець
Ви маєте на увазі інерційність?
Інерційність це одне, тим паче вона на якість зважування не впливає. Я говорю про те, що з однаковим навантажуванням чаша 1 легша чаши 2, тобто чаша 2 вільно лягає на підставку. І різниця складає від 10 до 500 міліграм в залежності від ваги покладеної на ваги.
Так ваги досить точні (коли робив обручку зважував золото перед передачею в майстерню), але той факт, що при навантаженні одна чаша важча за іншу мене трохи бентежить. Хоча коли контрольно порох зважував завжди на 1 чашу порох клав, а на другу гирьки, в цьому разі я ніколи лишнього пороху не насиплю, оскільки друга чаша трохи переважує першу.
Я зібрав із купи запчпчастин інші ваги, ті точніші, але мені не подобається, що на них треба дуже точно рівень виставляти, інакше брехати будуть.
 

Копатыч

Зброяр
А мені аптекарські не дуже подобаються. Перевіряв їх - цікаво дуже виходить, на одну чашу ставлю 50 грам однією гирькою, на другу ті ж 50 грам з трьох гирьок і ваги не рівноважать. То одна то інша сторони перетягують на себе, хоча на обох чашах по 50 грам. При чому без навантаження ваги врівноважені.
А может все дело в "гирьках", а не в "весах".
Перевесте сами "гирьки", у нас специалистов, которые их "облегчают", достаточно, начиная с рынка и заканчивая ювелирами.
 

Клещенко Д.М.

Мисливець
Ну в мене вони ще радянських часів, тому не думаю, що їх хтось робив меншою вагою, ніж заявленому на клеймі.
 

Traktorist

Мисливець
На все 100 согласен с Копатыч. Если весы без гирь уравновешиваются то дело в гирях.А Вы попробуйте поменять гирьки местами и посмотрите какая какую перевесит.
 

ОСТЕР

Мисливець
виникло питання при зберіганні електронних вагів ,батарейки виймати чи ні?
 

Vadim1721vadim

Снайпер
У меня таки уже года два полет нормальный.были такие как на первом фото избавился от них чертовой матери.
 

Вкладення

Зверху