Дістало Браконьєрство в Богородчанському р-н.Івано-Франківської обл.

Micha20087

браконьер
Можу. Дайте посилання, або викладіть тут, глянем всі.
Зверніть увагу, третій раз прошу доказів. Натомість один тулить явно не Франківський наказ, другий радить переглянути весь ютуб. Ви що там бухаєте разом? Чи ви один користувач, який заблудився в двох акаунтах?
Misha 20087, якщо наступним постом ви не надасте переконливих доказів браконьєрства з боку Руслана, я звернуся до адміністрації форуму з проханням про довічний бан для вас.
Дуже просто в ютубі набрати Белюженко браконьєрить і всі докази ......
 

Mykola STARyy

Снайпер
Дуже просто в ютубі набрати Белюженко браконьєрить і всі докази ......
Викладаю, якщо ви неспроможні.
Жодних ознак браконьєрства тут нема.
Як нема і жодного факту, який би підтвердив ваші слова:
08,05,2016 р в 8.30 ранку Белюженко на своїй власній машині та інші браконьєри в кількості двох чоловік, з клітками для перевезення собак, прибули на мисливські угіддя за межами населеного пункта смт. Богородчани, в районі об’їзної дороги. Випустивши собак в мисливські угіддя в особливий сезон тиші, в час, коли суворо заборонене полювання, єгер Івано-Франківського МРВП УТМР Белюженко Руслан почав насолоджуватись вбивством куріпок, які розлітались хто куди. Це зафіксували мисливці Богородчанського УТМР. На прохання зупинити варварство, Белюженко почав агресивно себе поводити, нервувати та погрожувати мисливцям розправою.
Виходить, Misha2087, шо ви брехун і наклепник, а можливо і браконьєр, якому стоїть поперек горла робота єгеря.
Шановні модератори, прошу вжити заходів до цього пана.
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Дуже просто в ютубі набрати Белюженко браконьєрить і всі докази ......
Какой ютуб??? Написали Вы свое обвинение именно здесь, так извольте и доказательства выложить именно в этой теме а иначе без фактов это словоблудие.Человека которого Вы обвиняете я не лично не заочно не знаю...... Николай прав без фактов это НАКЛЭП.
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Навів довідки по пану Михайлу Микулі і що виявилося,а те,що він має судимість за браконтєрство і був затриманий не без участі Белюженка!!От вам і історія матеріалу,а також обличчя дієвих осіб!!!!
 
Останнє редагування:

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Вот и вся история...
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Дуже чекаю пояснень пана топікстартера по вказаному мною питанню!!!Термін до вівторка!!!Наклеп чи помста з допомогою наклепу-дуже сер"йозне питання і потребує детального розгляду,а в даному випадку і публічного!!!
 

Micha20087

браконьер
Навів довідки по пану Михайлу Микулі і що виявилося,а те,що він має судимість за браконтєрство і був затриманий не без участі Белюженка!!От вам і історія матеріалу,а також обличчя дієвих осіб!!!!
Є факт ? то виложіть рішення суду яке набрало законної сили .........
 

Micha20087

браконьер
Дуже чекаю пояснень пана топікстартера по вказаному мною питанню!!!Термін до вівторка!!!Наклеп чи помста з допомогою наклепу-дуже сер"йозне питання і потребує детального розгляду,а в даному випадку і публічного!!!
Закон про Мисливське господарство ...... поняття 1.
мисливські угіддя - ділянки суші та водного простору, на яких
перебувають мисливські тварини і які можуть бути використані для
ведення мисливського господарства;
поняття 2.
полювання - дії людини, спрямовані на вистежування,
переслідування з метою добування і саме добування (відстріл,
відлов) мисливських тварин, що перебувають у стані природної волі
або утримуються в напіввільних умовах;

І читайте статті ст. 12 ст.20 ч2 ст. 34 і так далі ........

І , якщо він, і вас возив в поля в особливий сезон тиші , то напишіть заяву, в Богородчанську поліцію ................
А на відео добре чути , що натаскує собак ...... А, і ще обласний єгерь УТМР навіть не знає , що в травні куріпка сидить на яйцях .........

І витяніть ,, БРЕВНО З ОКА "
 
Останнє редагування:

peps

Мисливець
ЭГЕР БІЗНЕСМЕН - КРИВАВИЙ ПАСТОР ЧИ ПРОСТО БРАКОНЄР .

ДІСТАЛО....

Мова піде про бізнес на крові і як єгер Івано - Франківського МРВП УТМР Белюженко Руслан заробляє на вбивстві тварин . Белюженко Руслан розводить та натаскує лягавих собак, ретриверів та лабрадорів яких тренує в полях, лісах, чагарниках та на водойомах. Він себе називає старший єгер, головний єгер всієї України і , як нап’ється, царьком ,, ВСІЯ РУСІ ” , Твердо переконує , що йому можна полювати де хоче, як хоче, з чим хоче, і коли хоче ; або коли клієнт ,, СОЗРЕЕТ ”, тобто, коли привезуть йому собаку для натаски та притравки на молодих, незміцнілих звірятах . Цей свій бізнес він широко рекламуе в Фейсбуці. ФОТО в коментарях. Так, як весняний період багатий на молодих звірят, то бізнес на крові Белюженко поставив на потік : вже не один рік до його прижджають навіть з інших областей України …. Собакам набагато легше знайти гніздо з куріпками, дикими качатами чи молодих зайченят, трава невелика і жертва не може втекти. ФОТО в коментарях. Після тривалих тренувань мисливські собаки врази стають дорожчими , адже кожен мисливець знає , що робоча собака набагато дорожча від сірка …… Скільки він заробляє точно не скажу , але по інформації, яка надходить від громадян, в полях, перелісках та лісах Белюженко буває з собаками не менше три рази на тиждень в весняний період та сезону особливої тиші . Вже з самої ранньої весни 29 лютого ганяв виводок диких кабанів, чим хизується в Фейсбуці на ФОТО в коментарях. Після так званих незаконних обходів мінус одне порося , собаки задушили, замучили . Мисливцями Богродчанського УТМР повідомлено районного мисливознавця Зіняка Івана Петровича, про злочинну діяльність кривавого єгеря Белюженка , і згідно своїх посадових обов’язків, Зіняк Іван Петрович зобовязаний попередити душогуба. Однак Белюженка це не зупинило, і почались зявлятись нові фотографії з мертвими тваринами у пащах собак : але як кажуть дурних собак не буває, а дурними бувають господарі , що отримують задоволення від трупів тварин на фотографіях. Це психіатрія . . Для того , щоб зупинити кривавого єгеря, мисливці почали чергувати в угіддях. 08,05,2016 р в 8.30 ранку Белюженко на своїй власній машині та інші браконьєри в кількості двох чоловік, з клітками для перевезення собак, прибули на мисливські угіддя за межами населеного пункта смт. Богородчани, в районі об’їзної дороги. Випустивши собак в мисливські угіддя в особливий сезон тиші, в час, коли суворо заборонене полювання, єгер Івано-Франківського МРВП УТМР Белюженко Руслан почав насолоджуватись вбивством куріпок, які розлітались хто куди. Це зафіксували мисливці Богородчанського УТМР. На прохання зупинити варварство, Белюженко почав агресивно себе поводити, нервувати та погрожувати мисливцям розправою. На зауваження і прохання зупинитись, він заявив ,що він старший єгер УТМР і буде продовжувати полювати по - варварськи де схоче и коли схоче ............










Ти дибі.. ти кроля від зайця відрізнити не можеш... Бізнес на крові.
 

Руслан Єгер

Новачок
Шановне товариство даю пояснення,ну найперше..Даного субєкта я неодноразово ловив на браконєрстві,але завжди йому вдавалось уникнути відповідальності тому як тікав.Ця тема котру я створив тут, мене просто дістало і даний гр був засуджений по момєму протоколу завдяки затриманню із оперативною групою інакше ще один раз він не поніс був би відповідальності. Але по факту так дійсно я натаскую собак,так дійсно це можна побачити в соц меражах по фейсбуку,на моїй сторінці я ніколи не ховався і ховатись небуду тому як я є натасчиком кінологом суддею КСУ,та обласним кінологом УТМР дійсно мною був запланований захід та зрештою от вам копія моєї заяви в відповідні органи...


Начальнику Богородчанського

відділення поліції

Сав’яку Василю Михайловичу

єгеря Івано-Франківського МРВП

обласної організації УТМР

жителя м. Богородчани

Белюженко Руслана Валентиновича



Заява


8 травня 2016 року я, Белюженко Руслан Валентинович, знаходився в полі на об’їзній Богородчан (вище заправки ОККО) по лівій стороні в межах населенного пункту, де проводив загальний курс дресування лягавих собак по апортуванню шкіри зайця та тушки мороженого кроля, з метою підготовки собак для подальшого натаскування. Зі мною були присутні Рогацький Василь Гнатович, житель м. Богородчани та Гаркот Ігор Федорович, житель м. Львів. В моїй машині були собаки, які знаходилися в закритих боксах, оскільки я являюся суддею-експертом Кінологічної Співлки України, та обласним кінологом Обласної Організації Українського Товариства Мисливців та Рибалок, кінологом-заводчиком та власником розплідника лягавих собак FOXJEGER.

Перебуваючи на польовій дорозі в межах населеного пункту, я побачив як до моєї машини під’їхав Мотуз Ярослав Михайлович на своєму автомобілі марки «НИВА» вишневого кольору. Після того як я підійшов до нього, з кущів вибіг Микула Михайло, житель м. Богородчани та Цьомко Богдан. Гр. Микула М. почав вести відео зйомку на мобільний телефон та звинуватив мене в браконьєрстві. На що я пояснив Мотузу Ярославу Михайловичу, що поле на якому ми знаходимося не являється мисливськими угіддями, оскільки знаходиться в межах населенного пункту і не може бути надане в користування як мисливські угіддя жодному господарюючому суб'єкту згідно Закону України «Про мисливське господарство та полювання» ст.20 п. 2. Тому я не порушив жодних норм закону. Розуміючи те, що зараз оголошений місячник тиші тому перебування в мисливських угіддях з собаками мисливських порід є порушенням закону. Саме для того щоб не порушувати закон, а навпаки сприяти розмноженню дикої фауни я вибрав поле, яке не надано в користування як мисливські угіддя жодному користувачу мисливських угідь, а є розпайоване між жителями м. Богородчани та району для ведення сільськогосподарських робіт, як присадибні ділянки. Гр. Микула М. звинуватив мене в тому, що мої собаки душать зайців і що я виставив ці фото в мережу інтернет на своїй сторінці в Facebook. Я справді виставив фотографії на свою сторінку, але з шкірою зайця і мороженим кролем. Шкіру та кроля я їм також продемонстрував. Після дискусії я рахував, що конфлікт вичерпано, але гр. Микула М. написав заяву до відділку поліції, де обізвав мене браконьєром, та скомпрометував мене як особистість, понижуючи мою честь та гідність.

Рахую, що гр. Микула М. керувався власною неприязню щодо мене, як посадової особи, тому, що мною неодноразово були проведені рейди по виявленню фактів порушення полювання, та був складений на нього протокол, доведений до суду. Суд виніс правову оцінку про стягнення з гр.Микули М. штрафу.

Також повідомляю про те, що гр. Микула М. неодноразово був помічений в порушенні правил полювання, та завжди йому вдавалося втекти, та уникнути відповідальності. Тільки, завдячуючи працівникам поліції, які догнали гр. Микулу М. в с. Горохолино-Ліс, вищезгаданий епізод був доведений до суду.

На мою думку гр. Микула М. таким чином хоче мені помститися тому, що я не даю спуску тому, щоб він проводив незаконне полювання.

Я, як власник розплідника лягавих собак, беру участь в різноманітних кінологічних заходах як в Україні, також за її межами, а саме в різних змаганнях, випробуваннях та виставках. Також підготовлюю інших собак лягавих порід та їхніх власників до таких заходів. Як мої так і інші собаки неодноразово займали та займають призові місця і є титулованими чемпіонами України, чемпіонами інших країн світу та інтерконтинентальними чемпіонами, на що можу надати документальні докази. Собаки, яких я готую є високобонітированими. На даний час я проводжу дресирування з подальшою натаскою лягавих собак та підготовлюю їх до міжнародних змагань, участь в яких будуть брати собаки більш ніж десяти країн Європи. Цим самим я представляю Україну та Івано-Франківську область на вищезгаданих заходах. Мною також була відібрана команда собак та їхніх власників більше ніж з ста собак з цілої України. На даний час заявлено шість собак.

Тож рахую, що гр. Микула М. своїми діями перешкоджав моїм професійним обов’язкам, та завдав мені матеріальної шкоди у вигляді втраченої вигоди, а саме зірвав проведення дресування по апортуванню шкіри зайця та тушки мороженого кроля лягавих собак (див.вище) та моральної шкоди в вигляді......
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

дальше ну що зробиш з не розумною людиною котра,навіть мисливський білет купила...і незнає періода ні гніздування ні відкладання як яєць так і виводків...
А також разом із іще одним таким самим як він зарозумним який має навіть лісотехнічну освіту,а казав мені що якщоя йому дам бутилку то він скаже де перепела на стовпах сидять ,на котрого також був складений протокол і собака якого мене покусала,під час його браконєрки вони роблять засаду на мене. Дурачки тай годі ...Про яку засаду ти блєш не розумне,я в фейсі пишу про це , кому ти тут хочеш розказати...
Цей субєкт навіть Кейвана в браконьєрстві обвинив.
Михайле я твоїх грошей на валюті не рахую не рахуй ти моїх...Я розумію що ти хохол, бо нічого не шодить так здоровю хохла як заможність його сусіда.
Дивись уважно тобі особисто я передав думку селян які сказали що спалять тобі машину так як ти вже іх дістав зі своїм браконєрством тебе мені особисто здає твоя родина, яких ти також дістав.Тебе накуй посилає родина зудмайся про це.
ТИ ЧУВ ЯКУ ОБЛАВУ Я ПРОВІВ НА ГЛИБОКОМУ З ПРОСТИМИ СЕЛЯНАМИ ТАК БУДЕ І У ТЕБЕ. Вас курвів буде ловити простий люд якого своєю пальбою ви достали.
А я вас сексот особисто ничив нищу і нищити буду до поки моїх сил.Ти прикрасно знаєш що я маю інформацію коли ти застрілив цієї весни льоху де тебе бачили люди доказати я це не можу хоча людина готова свідчити вже в суді.
Не мудрий ти цю льоху на фото я бачив давно і бачу іі надалі ...
Я ніколи не стріляв не стріляю нічого окрім птиці та десь колись зайця в дозволений на то законом час.
Модератором прохання забрати кнопку у Михайла рнедакції я доложу це до справи в суді за наклеп.
 

Вкладення

Останнє редагування:

Micha20087

браконьер
Шановне товариство даю пояснення,ну найперше..Даного субєкта я неодноразово ловив на браконєрстві,але завжди йому вдавалось уникнути відповідальності тому як тікав.Ця тема котру я створив тут, мене просто дістало і даний гр був засуджений по момєму протоколу завдяки затриманню із оперативною групою інакше ще один раз він не поніс був би відповідальності. Але по факту так дійсно я натаскую собак,так дійсно це можна побачити в соц меражах по фейсбуку,на моїй сторінці я ніколи не ховався і ховатись небуду тому як я є натасчиком кінологом суддею КСУ,та обласним кінологом УТМР дійсно мною був запланований захід та зрештою от вам копія моєї заяви в відповідні органи...


Начальнику Богородчанського

відділення поліції

Сав’яку Василю Михайловичу

єгеря Івано-Франківського МРВП

обласної організації УТМР

жителя м. Богородчани

Белюженко Руслана Валентиновича



Заява


8 травня 2016 року я, Белюженко Руслан Валентинович, знаходився в полі на об’їзній Богородчан (вище заправки ОККО) по лівій стороні в межах населенного пункту, де проводив загальний курс дресування лягавих собак по апортуванню шкіри зайця та тушки мороженого кроля, з метою підготовки собак для подальшого натаскування. Зі мною були присутні Рогацький Василь Гнатович, житель м. Богородчани та Гаркот Ігор Федорович, житель м. Львів. В моїй машині були собаки, які знаходилися в закритих боксах, оскільки я являюся суддею-експертом Кінологічної Співлки України, та обласним кінологом Обласної Організації Українського Товариства Мисливців та Рибалок, кінологом-заводчиком та власником розплідника лягавих собак FOXJEGER.

Перебуваючи на польовій дорозі в межах населеного пункту, я побачив як до моєї машини під’їхав Мотуз Ярослав Михайлович на своєму автомобілі марки «НИВА» вишневого кольору. Після того як я підійшов до нього, з кущів вибіг Микула Михайло, житель м. Богородчани та Цьомко Богдан. Гр. Микула М. почав вести відео зйомку на мобільний телефон та звинуватив мене в браконьєрстві. На що я пояснив Мотузу Ярославу Михайловичу, що поле на якому ми знаходимося не являється мисливськими угіддями, оскільки знаходиться в межах населенного пункту і не може бути надане в користування як мисливські угіддя жодному господарюючому суб'єкту згідно Закону України «Про мисливське господарство та полювання» ст.20 п. 2. Тому я не порушив жодних норм закону. Розуміючи те, що зараз оголошений місячник тиші тому перебування в мисливських угіддях з собаками мисливських порід є порушенням закону. Саме для того щоб не порушувати закон, а навпаки сприяти розмноженню дикої фауни я вибрав поле, яке не надано в користування як мисливські угіддя жодному користувачу мисливських угідь, а є розпайоване між жителями м. Богородчани та району для ведення сільськогосподарських робіт, як присадибні ділянки. Гр. Микула М. звинуватив мене в тому, що мої собаки душать зайців і що я виставив ці фото в мережу інтернет на своїй сторінці в Facebook. Я справді виставив фотографії на свою сторінку, але з шкірою зайця і мороженим кролем. Шкіру та кроля я їм також продемонстрував. Після дискусії я рахував, що конфлікт вичерпано, але гр. Микула М. написав заяву до відділку поліції, де обізвав мене браконьєром, та скомпрометував мене як особистість, понижуючи мою честь та гідність.

Рахую, що гр. Микула М. керувався власною неприязню щодо мене, як посадової особи, тому, що мною неодноразово були проведені рейди по виявленню фактів порушення полювання, та був складений на нього протокол, доведений до суду. Суд виніс правову оцінку про стягнення з гр.Микули М. штрафу.

Також повідомляю про те, що гр. Микула М. неодноразово був помічений в порушенні правил полювання, та завжди йому вдавалося втекти, та уникнути відповідальності. Тільки, завдячуючи працівникам поліції, які догнали гр. Микулу М. в с. Горохолино-Ліс, вищезгаданий епізод був доведений до суду.

На мою думку гр. Микула М. таким чином хоче мені помститися тому, що я не даю спуску тому, щоб він проводив незаконне полювання.

Я, як власник розплідника лягавих собак, беру участь в різноманітних кінологічних заходах як в Україні, також за її межами, а саме в різних змаганнях, випробуваннях та виставках. Також підготовлюю інших собак лягавих порід та їхніх власників до таких заходів. Як мої так і інші собаки неодноразово займали та займають призові місця і є титулованими чемпіонами України, чемпіонами інших країн світу та інтерконтинентальними чемпіонами, на що можу надати документальні докази. Собаки, яких я готую є високобонітированими. На даний час я проводжу дресирування з подальшою натаскою лягавих собак та підготовлюю їх до міжнародних змагань, участь в яких будуть брати собаки більш ніж десяти країн Європи. Цим самим я представляю Україну та Івано-Франківську область на вищезгаданих заходах. Мною також була відібрана команда собак та їхніх власників більше ніж з ста собак з цілої України. На даний час заявлено шість собак.

Тож рахую, що гр. Микула М. своїми діями перешкоджав моїм професійним обов’язкам, та завдав мені матеріальної шкоди у вигляді втраченої вигоди, а саме зірвав проведення дресування по апортуванню шкіри зайця та тушки мороженого кроля лягавих собак (див.вище) та моральної шкоди в вигляді......
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

дальше ну що зробиш з не розумною людиною котра,навіть мисливський білет купила...і незнає періода ні гніздування ні відкладання як яєць так і виводків...
А також разом із іще одним таким самим як він зарозумним який має навіть лісотехнічну освіту,а казав мені що якщоя йому дам бутилку то він скаже де перепела на стовпах сидять ,на котрого також був складений протокол і собака якого мене покусала,під час його браконєрки вони роблять засаду на мене. Дурачки тай годі ...Про яку засаду ти блєш не розумне,я в фейсі пишу про це , кому ти тут хочеш розказати...
Цей субєкт навіть Кейвана в браконьєрстві обвинив.
Михайле я твоїх грошей на валюті не рахую не рахуй ти моїх...Я розумію що ти хохол, бо нічого не шодить так здоровю хохла як заможність його сусіда.
Дивись уважно тобі особисто я передав думку селян які сказали що спалять тобі машину так як ти вже іх дістав зі своїм браконєрством тебе мені особисто здає твоя родина, яких ти також дістав.Тебе накуй посилає родина зудмайся про це.
ТИ ЧУВ ЯКУ ОБЛАВУ Я ПРОВІВ НА ГЛИБОКОМУ З ПРОСТИМИ СЕЛЯНАМИ ТАК БУДЕ І У ТЕБЕ. Вас курвів буде ловити простий люд якого своєю пальбою ви достали.
А я вас сексот особисто ничив нищу і нищити буду до поки моїх сил.Ти прикрасно знаєш що я маю інформацію коли ти застрілив цієї весни льоху де тебе бачили люди доказати я це не можу хоча людина готова свідчити вже в суді.
Не мудрий ти цю льоху на фото я бачив давно і бачу іі надалі ...
Я ніколи не стріляв не стріляю нічого окрім птиці та десь колись зайця в дозволений на то законом час.
Модератором прохання забрати кнопку у Михайла рнедакції я доложу це до справи в суді за наклеп.[/QUO ...........
 
Останнє редагування:

Руслан Єгер

Новачок
Михайле лікар на хворих не злиться ти просто попав і попав дуже сильно наміню бабло,аби стало.Тебе уже на всіх сайтах послали якраз туда тобі і дорога.
 

Руслан Єгер

Новачок
михайле я знав,що ти людина не слова,але що ти ведеш себе як п......с то навідь для мене дивно,чого чистиш свої слова,сказав відповідай.Ну зрештою ти такий і є,щож тут дивуватись.
 

БИГЛЕМАН

Снайпер
Ой...
про угодья ну их видно у меня с балкона 4-5 км....
Руслана знаю давно и лично ( лет 6-7) .... в его браконьерство - НЕ ВЕРЮ....
Богородчаны - конченное место.... и наверное в природоохранных целях нужно там на пару сезонов закрыть охоту в целом районе...
нехай Андруні - поумнеют.... там на весь район 10-10 км полевых угодий всё остальное леса ....Чохи....и кроме Руслана и там ещё кто-то один !!!! ходит с легавой.... остальные товчуть коз и свиней ....
в Богородчанах даже нету УТМР...
Ничего говорят вот-вот появиться природоохранная полиция....
 
Останнє редагування:

Admin

Administrator
Команда форуму
Тему почитал. В пост №33 я дал свой комментарий ( сверху поста).
Обычное дело - бракоша пытается поливать грязью людей, которые его подловили на браконьерке.
Ради такого случая даже создал группу "браконьер" - и этот Micha20087 может радоваться, он первым в неё попал.
 

Micha20087

браконьер
Тему почитал. В пост №33 я дал свой комментарий ( сверху поста).
Обычное дело - бракоша пытается поливать грязью людей, которые его подловили на браконьерке.
Ради такого случая даже создал группу "браконьер" - и этот Micha20087 может радоваться, он первым в неё попал.
Дуже радий, бути першим браконьєром, в Україні, АЛЕ ДЕ ФАКТ МОГО БРАКОНЬЄРСТВА ДЕ ДОКАЗИ, НЕ НЕСІТЬ ЄРЄСЬ ,, БАЛАБОЛИ " ........... Я ПО БЕЛЮЖЕНКУ НАДАВ, ВІДЕО, СВІДКІВ І ФАКТИ . ТОЖ ЯК, ЩО Я ПОПАВ В СЕКТУ ЯКІЙ ПОКЛОНЯВСЯ БЕЛЮЖЕНКО , А НЕ, НА ФОРУМ , ТО ВИБАЧУХА ................
 
Останнє редагування:

Руслан Єгер

Новачок
ти попав михасику.Відео чого михасику??? де там факт браконєрства,ти трохи мабуть не розумний за це все михасику тобі відповідати пиши чим більше я буду тільки радий,,от сьогодні я надам фото,щоб всі знали тебе в леце.Чуть пізніше,коли буду дома.
Михасику ти метеш язиком як помелом,я розумію,що ти валютчик,а може валютний тому що твоя поведінка свідчить про поведінку дівчат легкоі поведінки ти точно підходиш під них ведеш себе як вони.
 
Останнє редагування:

Micha20087

браконьер
Шановне товариство даю пояснення,ну найперше..Даного субєкта я неодноразово ловив на браконєрстві,але завжди йому вдавалось уникнути відповідальності тому як тікав.Ця тема котру я створив тут, мене просто дістало і даний гр був засуджений по момєму протоколу завдяки затриманню із оперативною групою інакше ще один раз він не поніс був би відповідальності. Але по факту так дійсно я натаскую собак,так дійсно це можна побачити в соц меражах по фейсбуку,на моїй сторінці я ніколи не ховався і ховатись небуду тому як я є натасчиком кінологом суддею КСУ,та обласним кінологом УТМР дійсно мною був запланований захід та зрештою от вам копія моєї заяви в відповідні органи...


Начальнику Богородчанського

відділення поліції

Сав’яку Василю Михайловичу

єгеря Івано-Франківського МРВП

обласної організації УТМР

жителя м. Богородчани

Белюженко Руслана Валентиновича



Заява


8 травня 2016 року я, Белюженко Руслан Валентинович, знаходився в полі на об’їзній Богородчан (вище заправки ОККО) по лівій стороні в межах населенного пункту, де проводив загальний курс дресування лягавих собак по апортуванню шкіри зайця та тушки мороженого кроля, з метою підготовки собак для подальшого натаскування. Зі мною були присутні Рогацький Василь Гнатович, житель м. Богородчани та Гаркот Ігор Федорович, житель м. Львів. В моїй машині були собаки, які знаходилися в закритих боксах, оскільки я являюся суддею-експертом Кінологічної Співлки України, та обласним кінологом Обласної Організації Українського Товариства Мисливців та Рибалок, кінологом-заводчиком та власником розплідника лягавих собак FOXJEGER.

Перебуваючи на польовій дорозі в межах населеного пункту, я побачив як до моєї машини під’їхав Мотуз Ярослав Михайлович на своєму автомобілі марки «НИВА» вишневого кольору. Після того як я підійшов до нього, з кущів вибіг Микула Михайло, житель м. Богородчани та Цьомко Богдан. Гр. Микула М. почав вести відео зйомку на мобільний телефон та звинуватив мене в браконьєрстві. На що я пояснив Мотузу Ярославу Михайловичу, що поле на якому ми знаходимося не являється мисливськими угіддями, оскільки знаходиться в межах населенного пункту і не може бути надане в користування як мисливські угіддя жодному господарюючому суб'єкту згідно Закону України «Про мисливське господарство та полювання» ст.20 п. 2. Тому я не порушив жодних норм закону. Розуміючи те, що зараз оголошений місячник тиші тому перебування в мисливських угіддях з собаками мисливських порід є порушенням закону. Саме для того щоб не порушувати закон, а навпаки сприяти розмноженню дикої фауни я вибрав поле, яке не надано в користування як мисливські угіддя жодному користувачу мисливських угідь, а є розпайоване між жителями м. Богородчани та району для ведення сільськогосподарських робіт, як присадибні ділянки. Гр. Микула М. звинуватив мене в тому, що мої собаки душать зайців і що я виставив ці фото в мережу інтернет на своїй сторінці в Facebook. Я справді виставив фотографії на свою сторінку, але з шкірою зайця і мороженим кролем. Шкіру та кроля я їм також продемонстрував. Після дискусії я рахував, що конфлікт вичерпано, але гр. Микула М. написав заяву до відділку поліції, де обізвав мене браконьєром, та скомпрометував мене як особистість, понижуючи мою честь та гідність.

Рахую, що гр. Микула М. керувався власною неприязню щодо мене, як посадової особи, тому, що мною неодноразово були проведені рейди по виявленню фактів порушення полювання, та був складений на нього протокол, доведений до суду. Суд виніс правову оцінку про стягнення з гр.Микули М. штрафу.

Також повідомляю про те, що гр. Микула М. неодноразово був помічений в порушенні правил полювання, та завжди йому вдавалося втекти, та уникнути відповідальності. Тільки, завдячуючи працівникам поліції, які догнали гр. Микулу М. в с. Горохолино-Ліс, вищезгаданий епізод був доведений до суду.

На мою думку гр. Микула М. таким чином хоче мені помститися тому, що я не даю спуску тому, щоб він проводив незаконне полювання.

Я, як власник розплідника лягавих собак, беру участь в різноманітних кінологічних заходах як в Україні, також за її межами, а саме в різних змаганнях, випробуваннях та виставках. Також підготовлюю інших собак лягавих порід та їхніх власників до таких заходів. Як мої так і інші собаки неодноразово займали та займають призові місця і є титулованими чемпіонами України, чемпіонами інших країн світу та інтерконтинентальними чемпіонами, на що можу надати документальні докази. Собаки, яких я готую є високобонітированими. На даний час я проводжу дресирування з подальшою натаскою лягавих собак та підготовлюю їх до міжнародних змагань, участь в яких будуть брати собаки більш ніж десяти країн Європи. Цим самим я представляю Україну та Івано-Франківську область на вищезгаданих заходах. Мною також була відібрана команда собак та їхніх власників більше ніж з ста собак з цілої України. На даний час заявлено шість собак.

Тож рахую, що гр. Микула М. своїми діями перешкоджав моїм професійним обов’язкам, та завдав мені матеріальної шкоди у вигляді втраченої вигоди, а саме зірвав проведення дресування по апортуванню шкіри зайця та тушки мороженого кроля лягавих собак (див.вище) та моральної шкоди в вигляді......
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

дальше ну що зробиш з не розумною людиною котра,навіть мисливський білет купила...і незнає періода ні гніздування ні відкладання як яєць так і виводків...
А також разом із іще одним таким самим як він зарозумним який має навіть лісотехнічну освіту,а казав мені що якщоя йому дам бутилку то він скаже де перепела на стовпах сидять ,на котрого також був складений протокол і собака якого мене покусала,під час його браконєрки вони роблять засаду на мене. Дурачки тай годі ...Про яку засаду ти блєш не розумне,я в фейсі пишу про це , кому ти тут хочеш розказати...
Цей субєкт навіть Кейвана в браконьєрстві обвинив.
Михайле я твоїх грошей на валюті не рахую не рахуй ти моїх...Я розумію що ти хохол, бо нічого не шодить так здоровю хохла як заможність його сусіда.
Дивись уважно тобі особисто я передав думку селян які сказали що спалять тобі машину так як ти вже іх дістав зі своїм браконєрством тебе мені особисто здає твоя родина, яких ти також дістав.Тебе накуй посилає родина зудмайся про це.
ТИ ЧУВ ЯКУ ОБЛАВУ Я ПРОВІВ НА ГЛИБОКОМУ З ПРОСТИМИ СЕЛЯНАМИ ТАК БУДЕ І У ТЕБЕ. Вас курвів буде ловити простий люд якого своєю пальбою ви достали.
А я вас сексот особисто ничив нищу і нищити буду до поки моїх сил.Ти прикрасно знаєш що я маю інформацію коли ти застрілив цієї весни льоху де тебе бачили люди доказати я це не можу хоча людина готова свідчити вже в суді.
Не мудрий ти цю льоху на фото я бачив давно і бачу іі надалі ...
Я ніколи не стріляв не стріляю нічого окрім птиці та десь колись зайця в дозволений на то законом час.
Модератором прохання забрати кнопку у Михайла рнедакції я доложу це до справи в суді за наклеп.
 
Останнє редагування:

Micha20087

браконьер
І ТАК, ШАНОВНІ СЕКТАНТИ, ДО ТИХ ПІР ПОКИ, НЕ БУДЕ ФАКТІВ БРАКОНЬЄРСТВА З МОЄЇ СТОРОНИ, ВВАЖАЮ ДАЛЬНІШЕ СПІЛКУВАННЯ З ГАВНОВБРОСАМИ НЕ МОЖЛИВЕ .........
 
Зверху