До уваги мисливців Львівської області 08 серпня 2015 року з 18.00 год.розпочинається полювання

Статус
Закрита.

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Шановні мисливці, 08 серпня 2015 року з 18.00 год. у Львівській області розпочинається полювання на мисливські види птахів. З цією метою користувачами мисливських угідь розрахована пропускна спроможність при полюванні на пернату дичину, яка погоджена Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства та Львівською обласною державною адміністрацією.

Серпневе відкриття полювання вважається святом для всіх мисливців тому, що це є наймасовішим і найбільш популярним та доступним видом полювання для мисливського загалу.

У зв’язку з відкриттям сезону полювання Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства нагадує мисливцям області, які документи дають право на проведення полювання:

- посвідчення мисливця;

- щорічна контрольна картка обліку добутої дичини та порушень правил полювання з відміткою про сплату державного мита;

- дозвіл на добування мисливських тварин (ліцензія, відстрільна картка, дозвіл на діагностичний та селекційний відстріл тощо);

- чинний дозвіл на право користування вогнепальною мисливською зброєю у разі її використання під час полювання;

- паспорт на собак мисливських порід, інших ловчих звірів і птахів у разі їх використання під час проведення полювання.

Зазначені документи мисливець зобов’язаний мати під час здійснення полювання, транспортування або перенесення продукції полювання і пред’являти їх на вимогу осіб, уповноважених здійснювати контроль у галузі мисливського господарства та полювання.

Мисливцям, які бажають полювати, необхідно звертатися безпосередньо до користувачів мисливських угідь, які будуть реалізовувати відстрілочні карточки.

Вдалого полювання!!! Ні пуху! Ні пера!

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
А я думав,- чому мене не "перло"їхати завтра на полювання??Добре Юра,що попередив!
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Статус
Закрита.
Зверху