Досвід і використання папкових гільз/набоїв.

huntumy

Зброяр
Хлопці підскажіть який саме капсуль в гільзах Чедіт середній чи потужний, хочу собі на зайця зарядити патрон 1,8 А0/36гр. #3 під зірочку, і от думаю міняти його на 686 чи ні?
Маю такі ж гільзи чедіт папку. Там сх2000
 
парни скажите а появились ли папки под европасуль в продаже или до сих пор нету?
Ну, крайние лета, в охотничьих магазинах нашего региона вся папковая гильза представлена под еврокапсюль, под жевело не встречал уже давно .
 

Arsenfresh

Мисливець
Короче подумав собі так, 36гр. ніколи не користував всіх зайців завжди стріляв 32гр. контейнер #3 і падали всі на розумних дистанціях, а так як в арсеналі крім п/а є ТОЗ 34 який не любить важкі навіски, було прийнято зарядити патрон на 32гр. Гільза Чедіт капсуль CX2000, А0 1.7/32 пиж Гуаланді H22, Зірка і легенька допрацьовка Гаеп БН2, аналогічний патрон але в пластику давав 396м/с і при 686 капсулі і температурі +20, думаю для холоду ця збірка буде як раз!
 

Вкладення

Stanislav Fursa

Снайпер
Вчера копался в ютубе хотел найти хоть один толковый обзор по отстрелу патронов в папковой гильзе через хронограф. (К сожалению так и не нашел.)
Мне вот что стало интересно: мнения охотников по поводу патронов в папковой гильзе очень противоречивые. Одни говорят что патрон класс, и по кучности с осыпью и по резкости. Другие говорят что полное гауно, мол резкость никакая 330-350м/с. максимут, кучность и осыпь не лучше чем в пластике.
По своему опыту знаю что патроны в папковой гильзе по эфективности на охоте не уступают патронам в пластиковой гильзе.
Может кто проверял патроны в папке через хронограф и может поделиться действительно интересной-толковой информацией по этому поводу то пожалуйста не "секретничайте" лично я буду очень благодарен за такую информацию.
Правда не "самокрут", а старі совкові набої..
 

Arsenfresh

Мисливець
З п/а стріляєте папковими, чи тільки з ТОЗ-34?
Ще ніколи не стріляв з п/а папковими, лише з двохстволок і то ці папки було совкові. А ці гільзи дозволяють стрільбу з п/а, принаймі куча людей стріляє ними без проблем!
 

Ярослав Чечен

Слідопит

Arsenfresh

Мисливець
На коркових пижах з 688 і наважці 1,75гр у деяких випадках виходило 410мс+.
Якщо буде мінус і менш щільне спорядження з ПК може сильно впасти швидкість. Все таки 32гр це недогруз для А0.
Віталій я вже беру рушницю і хрон, і подивимось що вийде!?
 
Зверху