День рибалки

Статус
Закрита.

Tavelik.58-20

Мисливець
Із року в рік, в 2 неділю липня, наша держава Україна святкує професійне свято всіх тих, для кого риболовля − це робота, а також тих, для кого це просто цікаве захоплення.Це чудове свято в нашій країні заснував Президент України Леонід Кучма, Наказом № 464/95 від 22.06.1995 р. Це свято було спеціально засноване для підтримки ініціативної діяльності працівників рибного господарства.Раніше, до Наказу Леоніда Кучми, День Рибалки був встановлений Президією Верховної Ради СРСР від 1.11.1968 р. Появі цього свята в СРСР послужив стрімкий розвиток рибальства.І у наш час риболовля залишається дуже цікавим і досить поширеним захопленням, особливо це стосується чоловіків. Багато людей займаються цим професійно. В наші дні рибальство є досить великою галуззю промисловості, при цьому, вона включає не лише лов риби з метою її споживання, але також і для виробництва риб`ячого жиру.Рибне господарство нашої держави − це дуже важлива галузь економіки і індустрії, яка забезпечує Україні більш ніж 100 найменувань цінних поживних продуктів з прісноводої і океанічної риби, а також інших морських дарів.В день рибалки ви можете привітати не лише тих, хто присвятив своє життя риболовлі, тих, для кого вона є професією, але також і тих, для кого риболовля − азартне хобі і спорт, особливий спосіб єднання душі з природою.
 

Вкладення

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
Хоч з-за погоди рибалка сьогодні не вдалась, але юшка та шалики були нормальні, бажаю всім колегам вдачі,доброго та гарного кінця свята!
З повагою.
 

VValue

Новачок
С ПРАЗДНИКОМ ВАС ФОРУМЧАНЕ,С ДНЁМ РЫБАКА!!! Не побоюсь от своего имени, от имени всех членов УООР и пользователей нашего форума,поздравить с праздником Всеукраинский совет УООР,областные, городские и районные советы УООР. Так же огромная благодарность АДМИНИСТРАТОРАМ,МОДЕРАТОРАМ и всем кто обслуживает данный сайт. Всем крепкого здоровья, а любителям рыбалки "ни чушеи ни хвоста".
 

PinchukMP

ветеран форуму
надійна команда
Всех с праздником!!!
 

Вкладення

Monya

S-Moderator
Команда форуму
С праздником ребята.Удачных рыбалок и наваристой ухи!!!!!
 

Вкладення

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
А я завжди думав що День рибака 10 ого червня! =) З святом мужики!

Ні хвоста, ні луски!
 

Вкладення

Статус
Закрита.
Зверху