День повітряно-десантних військ

Статус
Закрита.

Tavelik.58-20

Мисливець
Історія цього свята веде свій відлік з 2 серпня 1930 року, коли в ході навчань Військово-Повітряних сил Московського військового округу під Воронежем вперше у світовій практиці була проведена висадка десанту. Ставши незалежною державою, Україна в 1999 році продовжила добру традицію і визнала День ПДВ в якості професійного свята, не змінюючи дати.Сьогодні аеромобільні війська в Україні налічують кілька місць дислокації, серед яких - Житомир, Миколаїв, Львів, смт. Десна (Чернігівська область) та смт. Гвардійське (Дніпропетровська область). Кожне з них має свій пізнавальний знак у вигляді емблеми та девіз. На їх рахунку безліч бойових операцій, що охоплюють найгарячіші точки земної кулі. Війна в Афганістані - одна з болючих тем. Рани від неї зарубцювалися на тілі, але не в душі.У цей день десантура, як вони самі себе гордо іменують, святкуватиме свій день. А впізнати їх буде дуже легко по блакитних беретах, які надягають всі, хто мав чи має відношення до повітрянодесантних, аеромобільних підрозділів і частин армійської авіації. Десантники - дуже згуртована сила, тому своє професійне свято почнуть з вшанування загиблим товаришам. Сто грам у цей день стануть ще гірші, оскільки нагадають про кров, біль і тих, хто не повернувся з поля бою вже в мирний час.
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
В Житомирі вже відсвяткували Техніка безпеки на нулі Людину переїхала 4ох тонна вантажівка над головами дітей стріляють! В нас в Львові в центрі в фантані купа пяного бидла одні сцяють другі купаються! Бійки в паркових зонах! НІ В ЯКОМУ РАЗІ НЕ ПОДУМАЙТЕ ЩО Я РІВНЯЮ ВСІХ ПІД ОДНУ КОЛОДУ є настоящі Дисантники тільки чомусь їх менше ніж те бидло котре позорить форму!
 

Tavelik.58-20

Мисливець
До Ваших слів Андріє:
Вчора телефоную поздоровити батька з цим святом,говорю так і так повно молоді по місту в майках кепках їхніх з пивом в руках.На що він відповів-це що не попались вони в руки старому десантнику.Так що бидла хватає по всій землі.
 
Статус
Закрита.
Зверху