День Святого Губерта-покровителя мисливства!!

Арго

S-Moderator
Команда форуму
1604437511220.png


Сьогодні Європа відзначає День мисливця – День Святого Губерта, нумо святкувати й ми!!
Святий Губерт вважається покровителем не лише мисливців, а й єгерів, лучників і мисливських собак. Навіть у статусі єпископа він не полишив своє захоплення
– полювання і розведення гончих собак
.
На честь цього свята мисливці в різних країнах проводять стрілецькі турніри
, змагання мисливців з собаками, святкові полювання, виставки мисливської продукції, відправи в церквах та святкові вечері.
Вітаємо мисливців і бажаємо, щоб кожен вихід в угіддя був пов'язаний лише з приємними емоціями. Щоб нелегка праця в мисливських угіддях завше приносила хороший результат, достойно оцінювалась і шанувалась
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Сердечно вітаю товариство з днем Св.Губерта!!!!!!Покровителя полювання,лісу та мисливських собак!!!!!Небесної опіки Вам та допомоги святого у ловах!!!

Молитва до святого покровителя.
Святий Губерте, покровителю всіх мисливців і лісників, віддаюсь в особливий спосіб під Твою опіку і прошу, щоби Ти своїм заступництвом перед Богом підтримував мене у всіх моїх потребах. Випроси для мене ласку наслідування Твоїх чеснот, керуй моїм розумом, веди мої очі і руки, щоби я виконував свої завдання згідно з правом Творця. Оберігай мене від поганих пригод і приведи до вічного спасіння.

1635968239429.png
 
Зверху