Горішній Івачів хочуть закрити для полювання!

Статус
Закрита.

Mykola STARyy

Снайпер
Mykola STARyy прокоментувати не хочете?:cool::cool::cool:Бо по факту, Ви писали як мінімум не правду, а всі хто там полював порушили Закон....:confused:
Прокоментую, чого ж...
Ви ж уже один разпрокоментували.
Пам'ятаєте свої звіти?
http://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/Открытие-на-пушного-зверя2018-19.72057/page-110#post-831958
Я вас запитав тоді:
Не варто збиватися на примітив.


Мені інше цікаво пане Сергію:
От на фото 10 вухатих. Коли колектив добув 9 зайців, то тих 9 мисливців пішли до машин і чекали поки 10-й витопче свого? Чи вишикувалися шнурочком за "невдахою"? А може йшли далі "бойовим порядком", піднімали звіра і не стріляли, чекали поки заєць не вийде саме на 10-го мисливця?
З нетерпінням чекаю відповіді.;)
А ви граціозно вильнули хвостом відповіли:
Кожен добув по зайцю:)...Із десяти добутих, три підранки добрали собаки. Хочете вірьте, хочете ні...Розпочали полювання о 8.00. а по зайцю закінчили в 9.15. Надалі полювали на фазана....
Тепер чесно і прямо відповідаю вам у вашому стилі:
Кожен мисливець, в тому числі і я при одержанні відстрілочної картки був ознайомлений з межами угідь, про що свідчить відповідний підпис. Протягом сезону полювання на пернату дичину два рази у мене перевіряли документи, один із них екоінспектори, жодних претензій не було.
 
Дякую! "Гарна" відповідь сивочолої людини та поважного мисливця на просте питання "Чи дозволено полювання на території Івачівської водойми? :(Яка сладається з двох територій природно-заповідного фонду. Про, що свідчить лист Департаменту екології. п. Микола мені зовсім не байдуже стан справ щодо заборони полювання в межах заповідних територій.... І до Вас у мене не має ніякої атипатії...Але за свої НЕ ПРАВДИВІ слова треба мати мужність і чесність відповідати. Коли на початку теми Ви, "тикнули" мене та Сергія (Копатича) політичну площину (про Януковича), та що Ви все будете робити для вирішення цього питання. Я промовчав....Далі , Ви написали НЕ ПРАВДУ, що полювання дозволене. 9 серпня 2018 року. І на мою пропозицію написати офіційний запит не відповіли. Та ось, запит написав я, і отримав офіційну відповідь. Яку як і ст. 26 Закону України "Про природно-заповідний фонд" трактувати, на жаль, по іншому не можливо. Полювання на територіях заказників ЗВАБОРОНЕНО!
Форум читають різні люди, в тому числі і противники полювання. А Ви, на жаль свідомо чи не свідомо, дескредитуєте миливців та пишете не правдиву інформацію....А щодо того, що Ви, ОСОБИСТО, незаконо полювали, я не написав і слова....а Ви чомусь почали оправдовуватись...
З теми вийшов!
 

Вкладення

Останнє редагування:

paliy65

Слідопит
Думаю у Запоріжжя є своі заказники за які треба переживати.
 

Mykola STARyy

Снайпер
...Але за свої НЕ ПРАВДИВІ слова треба мати мужність і чесність відповідати.
Ви відповіли?
В южных районах Запорожской области зайца шо мышей....Я был на 4 из шести охот на зайца у себя в районе 50 км от Запорожья. Каждый раз трофеем и весь коллектив от 6 до 13 человек тоже....На открытие выкладку не делали...А Херсонской губернии зайца вообще шо мух летом на ферме...Не шутка!
Із цих біля 40 зайців на кожному полюванні жоден мисливець не стрельнув двох? І яким чином такі полювання відбуваються? Чи тут по вашому сидять ідіоти які повірять у казочку про "далі полював на фазана", при тому що на жодному фото фазаном і не пахне?
Так хто брехун, шановний (?) пане Сергію? Га?
Як на рахунок мужності і чесності?
Бувайте здорові!
 
Добре! З понеділка викладу Вам весь пакет документів. Раніше не можу, у відрядженні. Якщо потрібно для діла, можу Вам ксерокопії вислати.....
 

Hovarf

Слідопит
Готова екологічна служба відновити те що вона знищила?
Дякую, пане Миколо, за відповідь. Я з Вами цілком згідний. Якщо якусь територію так звані "екологи - гінекологи" роблять заповідником чи заказником, ці угіддя починають повільно помирати. Аналогічні приклади є і в нас на Львівщині.
 

Mykola STARyy

Снайпер

Олег Терн

Мисливець
В пункті 3.2 чітко написано:
Дозволено обмежене мисливство(але не заборонено)
 

Олег Терн

Мисливець
Добре...тоді заходимо з іншого боку..
Закон України про природно-заповідний фонд номер34
стаття 9; Цитую;
Мисливство,рибальство можуть здійснюватися за умови,що така діяльність не суперечить цільовому призначенню територій та обєктів ПЗФ.
Наскільки мені відомо Закон України має вищу юридичну силу
чим наказ Міністерства Екології..
Можливо я в чомусь помиляюся..?
тоді доведіть інше.[/QUOTE]
 
Добре...тоді заходимо з іншого боку..
Закон України про природно-заповідний фонд номер34
стаття 9; Цитую;
Мисливство,рибальство можуть здійснюватися за умови,що така діяльність не суперечить цільовому призначенню територій та обєктів ПЗФ.
Наскільки мені відомо Закон України має вищу юридичну силу
чим наказ Міністерства Екології..
Можливо я в чомусь помиляюся..?
тоді доведіть інше.
[/QUOTE]
Читайте уважно ст. 26....Ви не помиляєтесь! Закон має вищу юридичну слу. І це Закон забороняє полювання в межах ПЗФ не залежно від категорії та статусу. Все. КРАПКА!
 

Boot

Новачок
Можна десь ознайомитись з Наказом про полювання на Тернопільщині (2019-2020рр)?
 
Статус
Закрита.
Зверху