Благовіщення

Статус
Закрита.

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
Вітаю всіх зі святом Благовіщення Пресвятої Богородиці!

Бажаю всім в житті тільки благих вістей та новин, гарної, теплої погоди, приємних знайоств та достатку!

З повагою.
 

Крук

Мисливець
Приєднуюсь до привітань. Перепрошую Одинокий Вовк що створив ще одну тему після тебе. Але в той час коли твоя вже була, то я ще писав. :)
 

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
Все добре! Краще лишня така сама тема, ніж нікому непотрібні сварки.
Всіх зі святом!
 

Крук

Мисливець
Архангел Гавриїл був посланий Богом в місто Назарет до Пресвятої Діви Марії і повідомив, що Господь обрав її бути Матір'ю Божою. Ангел з'явився в будинок праведного Іосифа, коли Марія читала Священне Писання, і сказав: "Радуйся, благодатна! Господь з тобою! Благословенна ти між жонами". Далі ангел повідомив, що Марія народить сина і має назвати його Ісусом. Марія відповіла, що вона раба Господня і хай буде так, як хоче Бог.
Свято Благовіщення одне із найбільших весняних свят. Слово "Благовіщення" означає добру, радісну звістку про те, що почалось звільнення роду людського від гріха і вічної смерті. В церкві в цей день святять проскури, а господарі в Україні випускають із хлівів тварин, щоб чули весну.

Кажуть, що на Благовіщення птахи гнізда не в’ють і не несуться. «Благовіщенське яйце під курку не кладуть». Вважається, що від Введення до Благовіщення треба дати землі відпочити. У це свято особливо грішно працювати на землі. На Благовіщення Господь «благословить усяке дихання», і після цього дня можна розпочинати роботи в полі, все буде добре рости, квітнути й колоситися.
 

Вкладення

Vova_Solovey

Новачок
А шостого місяця від Бога був посланий Ангол Гавриїл у галілейське місто, що йому на ім"я Назарет, до діви, що заручена з мужем була, на ім"я йому Йосип, із дому Давидового, а ім"я діви - Марія. І ввійшовши до неї, промовив: "Радій, благодатная, Господь із тобою! Ти благословенна між жонами!" Вона ж затривожилась словом, та й стала роздумувати, що б то значило це привітання. А Ангол промовив до неї:"Не бійся, Маріє,- бо в Бога благодать ти знайшла! І ось в утробі зачнеш, і С ина породиш, і Сина породиш і даси Йому ім"я Ісус. Він же буде Великий, і Сином Всевишнього званий, і Господь Бог дасть Йому престола Його батька Давида. І повік царюватиме Він у домі Якова, і царюванню Його не буде кінця". А Марія озвалась до Ангола:" Як же станеться це, коли мужа не знаю?"... І Ангол промовив у відповідь їй:"Дух Святий злине на тебе, і Всевишньго сила обгорне тебе, через то й Святе, що народиться, буде Син Божий! Євангелія від Луки 1:26-35
 
Статус
Закрита.
Зверху