ІЖ 18 мн к. 7.62х54R

Статус
Закрита.

APPLE

Мисливець
Продам мисливський нарізний карабін ІЖ 18 мн к. 7.62х54R, з комплектом пласткового ложе і цев"я, а також рідне дерево береза. На стволі уже нарізана різьба під модератор!!!! настріл мінімальний тільки на пристрілку оптики . Зброя зареєстрована у місті Вінниця !!! За більш детальною інформацією кого зацікавить звертайтесь за телефоном: 0985909707
ціна: 11000 грн.
 

Вкладення

EARL

Слідопит
Скажіть, а які наслідки нарізання різьби під модератор? Міліція (нова поліція) закриває очі на переробку зброї чи як? Чи як для кого?
 

Monah

Мисливець
Нарізання різьби не є переробкою зброї. Відноситься спокійно.
 

EARL

Слідопит
Скажіть, де це написано. Дуже хотілось би прочитати, щоб закрити це одне з багатьох неясних питань. З Пов.
 

APPLE

Мисливець
Шановний, скажіть мені також де у нас є прийнятий закон про зброю ! про яку тоді переробку взвга може іти мова якщо немає закону а тільки положення !!!
 
  • Like
Reactions: BAM

PinchukMP

ветеран форуму
надійна команда
Шановний APPLE не сердіться. Я скажу вам за свою область,за Житомирську. Так от у нас,ти можешь сам нарізати різьбу,але ... Як тільки потрібно буде продати чи продовжити дозвіл,то в НДЕКЦ відстріл з різьбою або додатковими дульними прибамбасами ДТК тощо,не зроблять! Якщо це не прописано в специфікації зброї,або в вас є довідка з ліцензійної майстерні!
В місті Вінниця з цим (та й не тільки з цим) на багато простіше.
 

EARL

Слідопит
От я за що і думаю. Як сьогодні міліція закриває очі на нарізання різьби, так завтра це може бути кримінальним злочином з дуже негативними наслідками. З Пов.
 

APPLE

Мисливець
А як же ж тоді до сертифікації допускають зброю з заводською різьбою! На багатьох карабінах нарізних іде заводська різьба і немає ніяких проблем !!! Проблема не у зброї а у нашому дибільному законодавстві і чиновниках!!! А вони вам в ндкц показували закон чи положення де чітко прописано що нарізання різьби є незаконно і вважається переробкою !
Щоб не було ніяких протиріч треба як у нормальних країнах прийняти закон про зброю щоб було все чітко прописано що можна а що ні тоді кожен із нас згав би що можна а що ні ! а так закон як червоне дишло куди поверниш туди і вийшло !!! от так ми і живемо усі ці роки !!!
 

BAM

Мисливець
"Закриває очі", бо жодних встановлених законодавчих заборон на це нема.

Ця процедура (нарізання різьби) не суперечить закону чи нормативним актам.
Проблема в страху народу перед зброєю і совковий підхід до процедур, пов'язаних зі зброєю. От і "експерти" НДЕКЦ диктують свої умови на підставі ними ж придуманих наказів!
Під фразу " ...ознаки раніше проведеного ремонту" можна і поцарапані стволи підігнати, не те що різьбу під модератор )))))
 

APPLE

Мисливець
Так воно і є, що в НДКЦ придумують на словах видумані положення щоб бабла злюдини потягнути от і вся проблема
!!
 

Monah

Мисливець
А нарізання різьби на ствольній коробці для встановлення крону під оптику це що теж переробкою вважати, а встановлення тактичного обвісу, звичайно ні. Тоді треба всіх посадити хто змінив зовнішній вигляд зброї.
 
  • Like
Reactions: BAM

fox88

Мисливець
Предварительно в резерв (ищет товарищ). Связь по телефону.
 

fox88

Мисливець
Резерв снят, товарищ теперь хочет болтовик.
 

APPLE

Мисливець
оптика Hakko 2.5-10Х50 також продається. звоніть по ціні домовимось !
 

woodcarver

Мисливець
Вітаю шановне товариство. Коли возив на балістику свого ІЖ-18 МН, консультувався на рахунок модера, різьби і різного обвісу. Сказали роби що хочеш тільки, ствол не коротше 50 см. і загальна довжина зброї не менше 80 см. можливо помиляюсь см. 5 туди-сюди. Коротше зброю не можна пристосовувати для скритого носіння, ну і звичайно калібр. Особисто у мене нарізано різьбу, відкриті прицільні приспосіблення знесені повністю.Але по кожній області треба напевно проконсультуватись, бардак він кругом бардак, а в даній сфері "безпредел".
 

neo160889

Новачок
У меня на ко-44 нарезана резьба и стоит ДТ уже лет 15, изначально никого это не волновало и на перерегистрации даже не спрашивали. Установка доп.навесного не есть переоборудование и изменение конструкции.
 
Статус
Закрита.
Зверху