Наші собаки

ramin

Мисливець
Ми вже знаємо на чому наші форумчани добираються до місця полювання, з якою зброєю полюють.Тож хотілось би, щоб Ми всі показали своїх четвероногих помічників на полюванні (звичайно, в кого є).Забігаючи на перед, хотілось би, щоб це не переходило у спори - яка порода краща та у обговорення конкретного чийогось питомця.
У мене 2 лайки ЗСЛ:

Сука -"Чуя" 3,5 роки - у мене півтора року, гарної крові судячи з її родоводу.По роботі: добре працює по куниці, білці, за лисом по сліду аж попискує, починає працювати по кабану.Якось повіз на сміх на притравку на ведмедя в парі - після 10хв. принюхування 5хваток по місцю.

Проблема - не йде далеко в пошук, крім мене ні з ким не йде в загон (вертається до мене на номер)

Кобель - "Шаман" 8 міс. від чуї - працює поки що на шкурах (кун, кабан)

Обоє відмінно працюють по домашніх та сусідських курах та котах!

Фото поки що такі, на фото сука
 

Вкладення

ramin

Мисливець
Агов мисливці!!!Де ваші пси???
На якомусь форумі я зустрів таку фразу:
"Охота - это охота с охотничей собакой".
Я підтримую! А ВИ????????
 

Ворошилов

Мисливець
В мене тоже лацка АМУР 1.5 по лисові роби непогно особливо в очерері ПРИтравлював на бурсука непогано по перу НО виноситьі нехоче віддавати ПО свині ПУСКАВ НА ДОМАШНІХ понравилось
НА куницю знаходив но в капкані якось задушив тхора
Свійське в дома не трогае А на березі все ДИКЕ
 

Вкладення

zhuravel

Мисливець
Мои питомцы: РЭМ - курцхаар....АЛИСА - такса....СОНЯ - ж/фокстерьер....РИКА - г/фокстерьер - мы одна команда.Каждый из них мой помощник...
 

Вкладення

fox

Мисливець
Да у Вас почти полный "боекомплект", ещё бы лайку и гончую. Молодцы!!!
 

Виталий23

Мисливець
Тримаю російського гончака Нальота і ягдтерьєра Діну. Нальот працює переважно по лисиці і зайцю. Діна - лисиця, заєць, козуля. Планую придбати гончачка.
 

Вкладення

fox

Мисливець
Молодец! Первый раз вижу эту породу на охоте!! А то всё барышни под подьездами в Харькове выгуливают. Совсем перевели эту породу в разряд декоративных.
 

zhuravel

Мисливець
Вот кокер - спаниэля товарищ с Бердянска вчера привёз и попросил забрать по обстоятельствам, в мою охотничью семью...куда её денешь...возьму позанимаюсь,а там посмотрим(комнатная,в квартире жила...будем к сельской жизни приучать)собаке 1.5 года...незнаю смогу научить...Обычно я собак щенками брал...сам дрессировал...попробуем.
 

Вкладення

fox

Мисливець
zhuravel;10241 сказав(ла):
незнаю смогу научить...
Если собака аппортирует хотя-бы тапочки, то не всё потеряно, а учитывая Ваш собачий коллектив, то они научат и по норам и по пернатым.... Удачи...
 

zhuravel

Мисливець
Фокс...спасибо ...процес пошёл...игрушку аппортирует прямо в руку... я её колбасой варёнкой купил.Жене говорю =Попов кошек всякой фигне учит ...а я спаниеля не научу=...брехня,будет работать.Я дармоедов не держу...слишком голов много во дворе.
 
Зверху