Результати пошуку

  1. север

    ИЖ 54 глазами владельца

    Взагалі-то ІЖ-49 було 2 модифікації, які мали суттієв, принциповіі відмінності між собою. Одна з них тяжіла ще до Зауєра-8, тоді як інша- вже до ІЖ-52 (54).
  2. север

    Патронташ, шкіра

    310 грн
  3. север

    ИЖ 54 глазами владельца

    Знайшов в своїх архівах певну інформацію про цю загадкову модель ІЖ-52. Саме цікаво, що документація по ній, виявляється...ЦКИБовська, а не ИЖмехзавода! Можливо, комусь буде цікаве дане повідомлення.
  4. север

    журналы мастер ружье, охота оружие

    Можна хоча б оприлюднити зміст журналів? Зокрема, теми про ІЖ-54, ІЖ-57 в журналах є? Якщо є-резерв, купляю.
  5. север

    ТОЗ-БМ 16кал., 1969 р.в.

    Написи на стволах є? Дайте фото курків крупним планом.
  6. север

    ТОЗ-БМ 16кал., 1969 р.в.

    Хм.. А звідки Ви взяли, що це ТОЗ БМ?
  7. север

    Модель ІЖ

    Вже всі 100.
  8. север

    Модель ІЖ

    +. Можливо і занікельований чи захромований потім. І екстрактор теж. Тому після шліфовки і написи-узори зникли. Стволи переворонили. Жах, одним словом.
  9. север

    Модель ІЖ

    Добитий. Рік випуску після 1971.
  10. север

    Допоможіть оцінити тоз 63

    А що колодка? Безбожно крутилась "кривими руками", окремі гвинти не рідні, інші не на посадочному місці, шліци зірвані, що вказує на низьку кваліфікацію того, хто її розбирав і неправильний інструмент, який він використовував при цьому. Стволи треба дивитись вживу, заочно ніхто не дасть їх...
  11. север

    Допоможіть оцінити тоз 63

    Загалом, рушниця достойна і послужить ще довго. Але треба враховувати її особливості і тоді вона Вас буде радувати влучними пострілами.
  12. север

    Допоможіть оцінити тоз 63

    Це гарний бій чи...? От і я про це. А якщо качка, на вечірній зорьці, буде падати на голову в 15-20 метрах? Фарш із м'яса, кісток і пір'я, перепрошую? Це якщо, взагалі, вдасться в неї влучити. Інша справа, по чорнотропу на русака, коли він піднімається метрів під 30. Тому необхідно самому...
  13. север

    Допоможіть оцінити тоз 63

    Не критично, але на майбутнє його треба буде усувати. Бо з часом він буде лише збільшуватись.
  14. север

    Допоможіть оцінити тоз 63

    Дещо насторожує наявність гумового нерідного амортизатора, що побічно може вказувати на те, що попередній власник любив сильні заряди, які викликали посилену віддачу. Але все покаже шат стволів. Можливо, він просто, таким чином, подовжив приклад.
  15. север

    Допоможіть оцінити тоз 63

    Зауважте, що рушниця дуже кучна і це треба враховувати, як при спорядженні патронів, так і при стрільбі на полюванні. Далеко не кожному вона підійде.
Зверху