Результати пошуку

  1. M

    Фабарм l4s

    А настріл там дійсно не великий.
  2. M

    Фабарм l4s

    Як Вам довжина приклада, бо для мене літом трошки короткуватий. Цією рушницею потрібно цілитися під мішень, довго звикав, було багато промахів. Минулий сезон накінець то пристрілявся і був з трофеями. Чого і Вам бажаю.
  3. M

    Фабарм l4s

    Мої вітання!
  4. M

    Фабарм l4s

    Для себе зробив висновок, що не потрібно метатись між видами набоїв, навіть номерів дробу, просто вивчити як працює потрібний патрон на різних дистанціях та за різних умов, тобто звикнути до нього і все. Я Бураном #2 перекриваю косого від 14 до 80 кроків. Не думаю що варто ще щось винаходити.
  5. M

    Фабарм l4s

    Минулий рік фазанам сподобались мої самокрути на Нобелі під 28гр, дріб #6. Падали і від мого Фабарма і від батькового 27го Іжа.
  6. M

    Фабарм l4s

    Раніше споряджав, навіть Лі 2 купив, але при нинішній густоті дичини перейшов на магазинні. Перепробував все що було в магазинах. До ріо душа не лежить, хоч і поганого не скажу, міражі взагалі не пішли, ще мабуть штук 60 залишилось, тільки перекладаюсь. B&p-шки класні, але не можу ними поцілити...
  7. M

    Фабарм l4s

    Вітаю! Я також являюсь власником l4s Grey Hunter. Брав в 2019, при чому не планував купувати, просто зайшов в магазин скоротати час і не зміг випустити з рук. Його характеристики та особливості на той момент не цікавили. Гарна рушниця, не може погано стріляти. За два сезони пристрілявся...
Зверху