Результати пошуку

  1. Игнат Мармеладов

    Термінологія зброї

    Привіт козаки! Українська збройова термінологія "накульгує". Особливо це стосується холодної зброї. Щодо вогнепальної, то "ріже вухо", коли ців'я цівкою називають. Хотілось би почути ваші думки. Якщо ненароком продублював тему, то ткніть носом.
  2. Игнат Мармеладов

    ATA ARMS Turqua

    Куплю вживаного ATA ARMS Turqua першої генерації. Звісно ж, згідно чинного недолугого законодавства!
  3. Игнат Мармеладов

    Куплю мотоцкл Дніпро КМЗ

    В пріоритеті МТ-9, бажано з документами, втім розгляну й інші варіянти.
  4. Игнат Мармеладов

    Victorinox Climber

    Класний Вікс в кльовому стані. Трьохрядна модель з непоганим балансом інструментів. 91 міліметр. Нержавіюча сталь. Ціна 570 грн.
  5. Игнат Мармеладов

    Victorinox Tinker Delux

    Типовий офіцерський швейцарець із сумнівним набором інструментів на щодень. Був душевний порух купити, тепер є продати. Стан - був би кращий, та немає куди! Суб'єктивно, в кишені заважкий, в машині замалий. Розмір 91мм. Нержавіюча сталь. Набір інструментів видно на світлинах. Ціна 900 грн. Або...
  6. Игнат Мармеладов

    Lee Load All2 Lux

    Станок мені, відверто, не "зайшов". Крім звісних переваг, як то робота із гільзами 67,5мм, що дає змогу краще обтиснути патрон і отримати якісну "зірку", є ще й певна особливість у вигляді пережатого набою. Ручку вниз і до упору - тут не працює, як на старому Lee. На пресі спорядив рівно 20...
  7. Игнат Мармеладов

    Mora companion

    Майже новий Mora зі зламаним кінчиком. Протравлений в лимонній кислоті. Звісно ж, відправлю НП.
  8. Игнат Мармеладов

    Кулелийка Lee ремонт

    Від регулярних постукувань облизався наплив, що утримував серцевину. Тепер випадає. Як закріпити заново? В кого які думки? Ще в одному з інет. магазинів була в продажі змінна серцевина. Зараз немає. Можливо, маєте інформацію де можна таку куприти. То був би найкращий варіант.
  9. Игнат Мармеладов

    Точилка Ruixin Pro

    В міру халепна китайська точилка зі своїми конструктивними недоліками. Мені категорично не сподобалась. Нова! Не користувався. Якщо хтось зквапиться на цей непотріб то ціна їй 400 грн.
  10. Игнат Мармеладов

    Victorinox Alox Pioneer X

    Майже новий. Практично не використовувався. Ціна 1150 грн.
  11. Игнат Мармеладов

    Протермінований порох

    Маю банку пороху Сокіл, в котрого вийшов термін придатності. Як поведе себе такий заряд? Хочу почути думку старших парубків.
  12. Игнат Мармеладов

    Якщо з'їмо ми шроту трішки, то чи не витягнемо ніжки?

    Потрапляння свинцевого шроту в організм людини з м'ясом дичини і подальші наслідки. Хотілось би почути думку досвідчених.
  13. Игнат Мармеладов

    Поцупили тему

    Створив був тему в розділі ОПИТУВАННЯ. День повисіла, а там як корова язиком злизала. Задав питання модераторові в розділі ПОМИЛКИ І ЗБОЇ В РОБОТІ, та так відповіді і не дочекався. В кого які думки виникають?
  14. Игнат Мармеладов

    Закрутка 12к. Безкоштовно.

    Бридкі, огидні, нікудишні закрутки. Буду вдячний якщо позбавите мене "щастя" бути власником цього непотребу. Віддам за дякую. Відправлю НП, звісно ж, пересил за Ваш рахунок.
Зверху