Результати пошуку

  1. kurifan

    Huglu CLX-T1

    Доброго дня панове. Стало питання придбання хорошого турка. Вибір зупинив на Huglu CLX-T1 Можливо є власники даної рушниці? Хотів би почути думку про неї. Дякую
  2. kurifan

    Купівля зброї за кордоном

    Панове форумчани. В кого є досвід, підкажіть будь ласка, які документи потрібно оформити для купівлі рушниці за кордоном? Щоб в митників не виникло питань. Купувати буду в Туреччині. До цього за межами держави не купував. Можливо перевезення авіатранспортом? Буду вдячний за інформацію.
  3. kurifan

    Терміново допоможіть оцінити Simson

    Доброго дня. Знайшов такий зімсон 1986р 20к Довжина стволів 68см звуження 1/1 та 1/2 Зі слів продавця стволи дзеркало. Решта на фото.
  4. kurifan

    Алтай 20/76 комбо

    В пошуках п/а для ходового полювання на пернатих наткнувся на дану модель Алтай пластик 20/76 5+1, МС-3, 71+56 см, комбо і хоча не любитель газовідводів рушниця зацікавила. Відразу скажу: розглядаю користування протягом кількох років до покупки більш іменитої. Очевидний мінус для мене вага...
  5. kurifan

    ATA ARMS NEO 20

    В планах придбання легенької інерційки для ходового та полювання з під собаки: на перепела, фазана, вальдшнепа. Можливо пушного.. Придивляюсь до ата армс нео 20 з 66-м стволом в дереві, але також цікавить 71-й в пластику. Які плюси, мінуси даних рушниць? Дякую.
Зверху