Результати пошуку

  1. M

    Обміняю гільзи 12кал.

    Всім доброго здоров"я! Обміняю гілюзи 12 кал. в кількості 550+ шт на 3 кг. дробу 5-00. Пишіть, пропонуйте, дзвоніть. 0984373233. З повагою ,Богдан!
  2. M

    Продам ліхтарики.

    1.Продам ліхтарик BL-B71-P50. Ліхтарик новий в експлутації не був. Ціна 320 грн. 2. Ліхтарик BL-X71-P50 . Ліхтарик новий в експлуатації не був. Ціна 320 грн. Пересил на покупцеві. тел. 0984373233. Всі питання які цікавлять по телефону.
  3. M

    Гніздо дикої качки.

    Працюю на елеваторі. На території є пожежне водоймище у вигляді ставка площею 25-30 соток. Поряд є болото з очеретом ,ж\д колія та посадка. В нас на водоймі та очереті гніздиться качка. Але ось ,що цікаво. Качка зробила гніздо не в очереті а в посадці на дереві. Висота дерева ,десь, 10- 12...
  4. M

    ІЖ 27або ТОЗ 34

    Шановні друзі мисливці,мій товариш по полюванні хоче придбати рушницю ІЖ 27 або ТОЗ 34. Територіально Іван-Франківська,Львівська ,Тернопільська обл. Радіус до 100 км. від Рогатина. Пропозиції в тему або на його номер тел. 0985898987 Іван.
  5. M

    Гільзи 12 калібру,нові.

    Продам нові пластикові гільзи 12 калібру Nobel Sport з бонусами в кількості 350 шт. Ціна питання 3,0 грн. шт. Якщо одним лотом 1000 грн. Висота юбки 12 мм. Пересил на покупцеві. тел.0984373233. До кожної сотні +2 бонусних.
  6. M

    Продам ручну закрутку.

    Продам ручну закрутку 12 калібру "Воєнохот" у відмінному стані. Лежить без діла. Вартість 150 грн. Може бути обмін на дріб від 5 до 0. на 2 кг. Пропонуйте свої варіанти. тел. 0984373233.
  7. M

    З святом Івана Купала.

    У Івана нині свято, Друзів прибуло багато. Квіти є і подарунки, І обійми, й поцілунки. Але головне у тому, Щоб й надалі цьому дому Посміхалась Доля щиро, Щоб жили Надія й Віра, І Любов, розправив крила, Кожне серце тут зігріла! Щиро вітаю всіх форумчан,всіх Іванів і Іванок,всіх...
  8. M

    Продам УПС 12 калібру.

    Продам УПС 12 калібру з матрицями+навойник+прогонне кільце. В прогонному кільці з однієї сторони зроблена проточка діаметром 20,4мм ,що дає змогу калібрувати донце гільзи.Все видно на фото. Всі питання ,які цікавлять ,по тел. 0984373233. Ціна 280 грн. Давайте свої пропозиції. Ціну зкорегуємо.
  9. M

    упс 12

    Куплю рухому частину (капсулятор-декапсулятор) до УПС-5 12 кал.
  10. M

    З Днем рибалки!

    З Днем Рибака кожного з любителів закинути вудку. Нехай не тільки в цей день, а і в будь-який, літній або зимовий, вас чекає удача і добрий кльов. Бажаємо великої риби і хороших попутників, надійної наживки і, звичайно, нехай рибалка приносить чисту насолоду.
  11. M

    Пропала собака,курцхаар.

    Пропала собака,кобель,породи курцхаар. Вік 4 роки.Окрас кофейно-рябий в крап. Клеймо 064 А09.м Рогатин,Ів-Франківська обл. Гарантую винагороду за будь ,яку інформацію.Тел.0985262176.
  12. M

    Маковія

    Всіх форумчан вітаю із святом Маковія! Квітує свято Маковія.... і серпень вже звернув на осінь, а люди моляться й говіють, і благодаті в Бога просять....
  13. M

    Зелені Свята

    Зелена неділя у батьковій хаті, І повно рай-цвіту, і ласки з теплом. Які ми з правіку любов’ю багаті. Зелена неділя у нас за столом. Церковні подзвони і поля освята. З любистку-барвінку горять три свічі. І хата свята, і освячена м’ята , І стіл, і на ньому пухкі калачі. Сидять доокола і...
  14. M

    Пупкова грижа у собак

    Шановні мисливці та собаколюби, прошу поради. Придбав сучку дратхаара вік 4 місяці і виявив у неї пупкову грижу величиною з невеликий горіх.Чи обов"зково робити операцію.Буду вдячний за поради.
  15. M

    Страстна п"ятниця.

    Нині Божа Любов всіх до себе пригорне, В Храм згорьовані, хворі, невтішні прийдуть. Як терновий вінок, смуток душу огорне, Чисті сльози на рани Христові впадуть, Хресні муки тяжкі і нелюдські страждання... Плащаницю встелили весняні квітки, І заплакав весь світ у жалобнім прощанні З Тим...
  16. M

    Полювання в заповідниках.

    http://www.4vlada.com/ukraine/22196 "Регіонали " кинули оком на заповідники,
  17. M

    З Днем Соборності України!

    День Соборності України. Довго український народ боровся за свою державність, багато крові пролито борцями.за волюУкраїни, багато кісток українців лежить за межами нашої держави: в Сибіру, в концтаборах, на Соловках, на Біломорканалі. Але сьогодні ми маємо незалежну українську державу, буття...
  18. M

    З Святом Водохреща!

    Нехай Хрещення Господнє в хату, Радості вам принесе багато, Розбудить приспані Надії, Добром і Щастям Вас засіє, Водицею окропить та любов’ю, І подарує вам міцне здоров’я! Вітаю з Хрещенням Христовим!
  19. M

    Із святом "ВВЕДЕННЯ"

    В народі кажуть,як прведеш сьгодні день,так буде вестися цілий рік,То я бажаю всім українцям і українкам "Щоб вел`ося і мал`ося , щоб хотілось і моглося" З Святом Вас!
  20. M

    Із святом Святих Апостолів Петра і Павла

    Всіх Петрів, Павлів, Петровичів, Павловичів, Петрівних і Павлівних, весь український народ вітаю зі святом,Здоров"я Вам міцного,добра,радості та благополуччя,
Зверху