Результати пошуку

  1. Agrowest

    Підкажіть будь ласка по кульовим патронам !

    Полюю 5 років, патрони споряджаю сам. Патрони більше 2\0 не робив. При купівлі зброї (ТОЗ-34 12 калібр чок\півчок), дісталися кулі в спадок такі як на фото. Ними можна стріляти з двох стволів? І будь ласка рецепт. Є порох Тахо CSB2, С7, Сокол. Будь ласка!
  2. Agrowest

    ТОЗ-120. Відгуки власників.

    Хто користується чи користувався такою зброєю, розкажіть будь-ласка, як вона себе зарекомендувала.
  3. Agrowest

    Продам піджак Harris tweed

    Продам піджак harris tweed, матеріал твід(шерсть) ручної роботи, суперово підійде для полювання, стан б/в, купував собі але не вгадав з розміром, за біркою розмір chest 40, заміри: загальна довжина 80, ширина плечей 47,між пахвами 54, довжина рукава 62. Ціна 600грн.Торг.
  4. Agrowest

    Продам цуценят дратхаара

    Продаються цуценята породи дратхаар. Дата народження 27. 05. 19. Планова в'язка, документи ФМСУ. Батько- Джек, має робочі дипломи, власник Романюк С. Мати - Бона, має робочі дипломи, власник Федюра С. Батько і мати екстер'єр-відмінно. Територіально - Рівне. Ціна 250$ торг. Тел. 0675324209.
  5. Agrowest

    Розмір дробі та кількість в патроні

    Підкажіть будь ласка, чи є якась залежність величини дробі до кількості в патроні? Наприклад я просто не зустрічав 9- ку 32 чи 35 грамів..
  6. Agrowest

    Полювання з 18 років?

    Для сина скоро виповнюється 18 років. Зрозуміло що спочатку отримує "Посвідчення мисливця", а дальше він зі мною (моєю рушницею) полювати може? В законі не знайшов, а можливо погано шукав(возраст, с которого разрешается приобретать оружие: гладкоствольное оружие – гражданин, достигший 21 года).
  7. Agrowest

    Підставки для гільз 12 кал.

    Подарую підставки для гільз 12 кал. 1. Підставка з ДСП (клеєна ) 2. Підставка з дерева (клеєна)
  8. Agrowest

    Дробовий контейнер

    Дробовий контейнер (стаканчик для дробу) збільшує кучність, чи тільки для того щоб не стиралася дроб в процесі пострілу(не освинцьовувався ствол)?
  9. Agrowest

    Чистка патронника 12к

    Для чистки патронника використовують спеціальний йоршик? Тикніть будь-ласка мене носом де можна купити.
  10. Agrowest

    Як вкоротити пластиковий приклад?

    Як і можливо де вкоротити пластиковий приклад на помпі UZKON?
  11. Agrowest

    Закрутка 12 калібру

    Закрутка 12 калібру. Дісталося в спадок. Ціна 100 грн. Оплата на картку ПБ. Відправлення Нова пошта, Ін тайм, пересилка за рахунок покупця.
  12. Agrowest

    Для 16 калібру

    Все для спорядження патронів 16 калібру. Ручна закрутка (нова , але поганенько зберігалася ), "Барклай", два навойника, екстрактор, висічка, мірка, дозатор пороху. Все робоче. Дісталося в спадок. Продається скопом все що на фото. Ціна 300 грн. Оплата на картку ПБ. Відправлення Нова пошта, Ін...
  13. Agrowest

    Як законно продати мисливські набої?

    Як законно продати мисливські набої кал.7,62х39.
  14. Agrowest

    Продам карабін СКС 1954 року

    Продам кабін СКС 1954 року випуску у відмінному стані. Настріл 20 пострілів. Ствол хромований . Усі деталі відповідають одному номеру. Калібрами не міряв. Ціна - еквівалент 500 дол. США. Територіально Рівне. Тел.0969100304. Продаю так як на фото 7 плюс пенал та шомпол. Можливий обмін на ІЖ-58...
Зверху