Результати пошуку

  1. К

    ДИКІ ПОРОСЯТА

    Доброго дня шановне товариство! Цікавить таке питання? В четвер телефонував товариш з сусіднього району сказав, що гуляючи з собаками біля лісу нетрапив не петлюяку яку поставили сволочі-браконьєри ще восени і так і незняли. Те що він там побачив навіть не хочеться згадувати. В петлю потрапила...
  2. К

    Зі святом Благовіщення Пресвятої Богородиці!

    Вітаю всіх форумчан з цим великим святом, нехай кожна оселя, кожна людина у цей день відчує радість, тепло та затишок. Нехай кожен із нас зробить бодай одну добру справу, посміхнеться незнайомому, допоможе ближньому, побажає добра друзям. Дорогі товариші мисливці бажаю Вим зустріти Свято...
  3. К

    Мисливська Кімната

    Доброго вечора шановне товариство. Вже давно хотів зробити собі свою мисливську кімнату, вірніше вже навіть почав та з браком часу ніяк не можу закінчити. Кімната щоправда невелика 3.70х2.50 допоможіть будь-ласка порадами з облаштування інтерєру та дизайну. В кого є будувдячний як поділитися...
  4. К

    Продам вішаки

    Продам декоративні вішаки з ніг козулі, для прикраси мисливського інтерєру. Три верхні: горіхові медальйони, два нижні дубові. Розміри: 65см х 13см.
  5. К

    Куплю повітряни фільтр на ВАЗ 2121

    Куплю вивід повітряного фільтра на ниву
  6. К

    Продам стартові пістолети

    Продам 2 стартові пістолети Ekol tuna, для дресировки мисливських собак. Компактний, незаймає багато місця, легко поміщається в любій кишені. Калібр 8мм P.A.K., Ємність магазину 6шт, Довжина 121мм. маса 430 гр. В хорошому робочому стані, єдиний недолік є потертості і царапини.
  7. К

    Продам Взуття

    Продам бирци 1943р. Як для своїх років в ідеальному стані, натуральна шкіра, порізи проколи усе це відсутнє, розмір 42-43, васота від каблука до кінця холяви 37см. Був взутий кілька раз на реконструкції. Продаю тому, що маю інші. Перепрошую за неякісне фото, кого зацікавить можу зробити кращі...
  8. К

    Карабін Marlin XS7

    Доброго вечора шановні форумчани, хотілося б почути вашу думку стосовно цього карабіна, виробництва USA. Цікавить калібр 30-06 і 308 Win. Сам дизайн як на мене гарно виконаний, тай ціна не висока.
  9. К

    ВОЄННО-ІСТОРИЧНІ РЕКОНСТРУКЦІЇ

    Пропоную в цій темі обговорювати реконструкції боїв, ділитися враженнями, пам"ятати та шанувати свою історію. Напевно серед наших форумчан теж є реконструктори, так, що думаю тема повинна бути цікавою і повчальною як з історичної точки зору.
  10. К

    Продам ИЖ 58МА

    Продам рушницю ИЖ 58МА 1977 р.в., у хорошому стані, без шату, раковин та сипу. Довжина стволів 725мм, маса 3200г, звуження правиго ствола півчок (0,5), лівого чок (1,0), нічого не ламалося і не розбиралося. В наявності рідний паспорт + запасний горіховий приклад. Зареєстровано з документами.
  11. К

    Куплю п/а Алтай

    Товариш шукає для себе п/а Алтай , може бути інший, вартість до 4000 тис. грн, бажано в Тернопільській, Львівській областях.
  12. К

    Українська пісня

    Доброго дня шановні форумчани, шанувальники українських пісень. Пропоную в даній темі ділитися хорошими українськими піснями, народними, патріотичними, сучасними. Адже як відомо після доброго полювання, в гарному колективі, при хорошому столі, біля вогнища, пісня є невідємною атрибутикою. Але на...
  13. К

    З Різдвом Івана Хрестителя

    Доброї ночі шановні форумчани! Вітаю Вас з цим чудовим святом - Різдвом Івана Хрестителя. Багато Вам здоровя, шастя, добра, взаємоповаги. Особливі вітання тим, хто носить ім"я Іван, всього Вам самого найкращого!!!
  14. К

    ІСТОРІЯ МИСЛИВСТВА

    Шанавні форумчани - пропоную у цій темі обговорювати мисливську історію. Завантажувати різні старі фотографії, книги, оповідання, традиції, одним словом все, що пов"язане з полюванням. Можливо це в деякій мірі підвищить культуру наших мисливців, змінить погляди по відношенню до природи, до...
  15. К

    Куріння на полюванні

    Доброго дня шановні форумчани, як ви відноситесь до куріння на полюванні??? Особисто я, полюбляю курити на полюванні люльку(це не стосується полювання на коитних. Хоча також курю, але тільки після закінчення полювання).
  16. К

    З Зеленими Святами

    Русалонька купається в росі. Зілляний дух витає над полями. Святиться вся природа у цей день. Вітаю із Зеленими Святами. Шановні форумчани вітаю вас з цим прекрасним святом Зіслання Святого Духа, здоров"я вам міцного, щастя, добра, взаєморозуміння і поваги один до одного.
  17. К

    9 травня у Львові

    Як відомо 9 травня цього року запам"яталося найбільшими акціями за останні роки. Представники проросійських сил провокували представників партії "Свобода", та представників інших молодіжних націоналістичних організацій, до провадення масових акцій протесту. Яка ваша думка шановні форумчани...
  18. К

    Засоби від комарів

    Як відомо у перші тижні полювання на пернату дичину,а особливо у період ранішньої і вечірньої зорі,страшно доїдають комарі.Відчизняні засоби захисту особливо не допомагають, аякщо допомагають, то на деякий період! В кого які методи боротиби з цими паразитами.
  19. К

    Таксидермія

    Чи займається хтось виготовленням опудал? Чи виготовляєте на заказ,і яка вартість ваших виробів? Якщо можна фото! Дякую.
Зверху