CZ-241

Статус
Закрита.

Mr.Pool

Новачок
Продам рушницю CZ-241, калібр 16*65, довжина ствола 625мм, звуження 0,6, вага 2,8кг, рік випуску 1948. Рушниця трьохзарядна(2+1), система перезарядки інерційна, в стволі присутня сипь, зроблена профілактика механізму, відмінний бій. Зареєстрована в Хмельницький області м.Славута, тел. 0988401637. Ціна 10000грн
 

Вкладення

FUGAS

Мисливець
Не ведіть в оману форумчан. В неї система перезарядки не інерційна, а завдяки відкату ствола, як у А5 чи МЦ-21-12. З повагою.
 

Alego

Слідопит
Добрый день а можно его взвесить?
У брата был такой в 12м в лучшем сохране но была проблема с подачей и 2 и 3 патрона.
Как у Вас с подачей? Как сама автоматика у него работает?
 
Останнє редагування:

Varjag229

Слідопит
Я мав таку рушницю у такій же комплектації. Вага дійсно 2,8 кг. Звуження було 0.6 мм. Автоматика працювала відмінно на патронах, закатаних "буртиком" при довжині готового патрона 60+- 1 мм. Гільза мала бути 65 мм (я обрізав пластикові). Спершу катав беларуською закруткою, яка робила потовщення патрона в районі буртику - були недосили в патронник. Взяв матрицю СРСР для ручної закрутки - рушниця стала працювати безвідмовно, навіть без конуса.
П.С. Мій товариш мав таку та використовував для стрільби кулею Діаболо. По козулях був чудовий результат.
П.П.С. Баланс у рушниці гарний, бо колодка сталева, поворотна пружина затвору у прикладі і немає трубчастого магазину - один патрон у коробці, один - на лотку подавача та один у патроннику. Центр ваги - між руками.
 

Mr.Pool

Новачок
Добрый день а можно его взвесить?
У брата был такой в 12м в лучшем сохране но была проблема с подачей и 2 и 3 патрона.
Как у Вас с подачей? Как сама автоматика у него работает?
по перезарядці проблем нема! Один раз майстер наладив, відстріляв приблизно дві пачки набоїв, після цього проблем не було! Не йдуть заводські патрони, єксперементували з Ротвейлом 16*67,5- подае без питань, але гільзу стріляну через «вікно» не викидае, задовга!! При самостійному спорядженні працюе без проблем, при довжині готового патрону 60мм + - 2мм! Трішки зменшували вагу пороху, по формулі до масси рушниці! А так все працюе, бій відмінний. Вага рушниці вказана коректна
 

Nemo0666

Новачок
Здравствуйте. Может Вам будет интересен обмен? Посмотрите пожалуйста мои темы
 
Статус
Закрита.
Зверху