помогите практическим советом по выбору "турка"

Статус
Закрита.

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Довго думав що відповісти "професору економіки" на такий гнівний пост в мою сторону. Спочатку хотів нагрубити, потім вирішив дати людині ссилки на виробників турецької зброї щоб він особисто прочитав що і Беретта і Бенеллі замовляють комплектуючі у турків, але подумав, для чого, якщо в нього ніхто не запитував поради по "совєцькій" зброї, оскільки навіть тема започаткована з приводу ТУРЕЦЬКОЇ зброї, і ніякої іншої. Нехай він свої вічні "москвичі", "жигулі" і "совєцьку" зброю минулого століття залишає в спадок своїм дітям і внукам, а я не хочу так робити (як, доречі, і не змушую його купляти клятих "турків", ходіть зі своїм "веслом" далі і не морочте нікому голову). Але згадав слова класика:
"Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом" (Марк Твен):):):)
А тому вирішив проігнорувати такий пост, і зважувати тільки на адекватних відписувачів, які мають свою думку, і висловлюють її з повагою до інших учасників.
І на останок, звикніть в Україні спілкуватися рідною мовою, а не "орківською". Дуже дякую.
Все новички так начинают. Либо вспоминают цитату Марка Твена, кстати в переводе на "оркивській" мові, либо начинают указывать на неправильный язык, национальность и прочие непристойности. Что, конечно, не красит никого. У меня вопрос - а чем я кого-то обидел? :) Что крамольного,обидного, неприличного я написал? Не грубил, не хамил. :( Чем задел мой "гневный" пост вашу ранимую нервную систему? Вроде взрослый мужчина, а... Вам даже отвечать не нужно, мне просто самому интересно. Меня можете поставить в "игнор", всем пользователям в "личном профиле" доступна такая функция.
 

HDC

Мисливець
І на останок, звикніть в Україні спілкуватися рідною мовою, а не "орківською". Дуже дякую.
Хто якою мовою хоче тою і спілкується. Яка різниця це на українській чи на російській? Головне щоб не на китайській. І то, якщо в Україні зявиться такий же процент китайців як російськомовних то прийдеться й китайську мову вчити.
 

Вік71

Снайпер
olezh74,даремно Ви так! В постi Гени не бачу нiчого образливого в вашу сторону,тай взагалi- вiн не хамовитий чоловiк! Хочу задати Вам одне питання- що вдосконалилось ,наприклад, в дводулках за останнi 50 рокiв?
 

tyrist 1945

Тигр
І взагалі про орківську мову. Дуже прикро що люди ще не зрозуміли , що не в мові справа, а в людях. На Сході нашої з вами країни гинуть і російськомовні ПАТРІОТИ України... Не забуваймо про це. І не ми з вами винні що країну розділили навпіл. Це не зробило вам честі шановний. З повагою.
 

Rainbow

Мисливець
Скільки є людей на форумі- стільки і буде думок "яка зброя краща". Давайте вже навчимося поважати один одного.
Для серйозного аргументування потрібно наводити конкретні приклади (можна і навіть бажано додавати фото). От для прикладу: "Цей ИЖ/ТОЗ за 40 років активного користування на полюванні відстріляв 40 000...60 000... 100 000 набоїв" + фото цього "екземпляра" в стані мінімум на 5-. Або навпаки: "Вмер" після 10-ти пострілів фірмовими набоями "Нобель Спорт"+ фото в "хлам" ростріляного "турка". А то коли виставляється на продаж ИЖ-27 чи 58-й, або ТОЗ-БМ з прогарами, маленьким шатом та сипком/раковинками і у коментах пишуть "при належному догляді його вистачить ще не одному поколінню:eek: мисливців" мені дійсно стає моторошно. Для чого таке писати? Якийсь недосвідчений мисливець-початківець може справді повірити і купити цей "металолом". Навіть не розуміючи, що рушниця доживає "останні дні"- корозію в стволах уже нічим не зупиниш, вісь шарніра можна поміняти, але не забувайте про товщину ствольної муфти (читай патронника) в місці першого/великого гака у тих же ИЖів. Так що реально така рушниця може радувати не одне покоління мисливців лише своїм виглядом, при цьому висячи на гвіздку на коврі.
А питання якості виготовлення рушниць завжди залишатиметься актуальним-брак був і вчора, і десять, і п'ятдесят років тому. І немає різниці де саме виготовили рушницю. Просто мабуть в Англії, Німеччині, Бельгії відсоток браку був мінімальним. А нинішні торгівці зброєю купують що подешевше, щоб в Україні продати подорожче.
Про америкосів та їхні уподобання в мисливській зброї- це окрема тема не на один десяток сторінок. Вони купували "мурки" і досить непогано полювали з ними на гусей. Все тому що Росія продавала їх по демпінгових цінах і ще й рушниці проходили прискіпливий відбір. А коли "мурка" виходила з ладу її навіть не ремонтували, а здавали на утилізацію і відразу купували іншу.
І випереджаючи риторичне питання "Чому ж все-таки купують радянську зброю у гарному технічному стані?:confused:" відповім: "Бо зброї царських часів у такому ж стані за такі ж гроші уже на превеликий жаль не знайдеш:(".
П.С. Сам володію і турецькою "вертикалкою" і радянською "горизонталкою". І умію поважати як думку так рушниці інших мисливців (іноді просто краще промовчати і утриматись від коментарів та сперечання). Звичайно, мабуть у кожного з нас є заповітна мрія придбати якусь конкретну суперову рушничку, можливо навіть не одну. Але допоки мрія не збулася та рушниця, якою володіємо на даний момент і є найкращою, що б там хто не говорив:). З повагою до усіх учасників "дебатів".
 

olezh74

Новачок
Правий я чи не правий, це нехай кожен сам вирішує......
Хочу подякувати всім хто приймав участь в обговоренні і допоміг мені визначитися з маркою та моделлю рушниці, для мене це став Armsan a612S, з ним я визначився остаточно, якого і придбаю.А кожен нехай сам для себе визначає що йому більше подобається.
 

olezh74

Новачок
Ура. Після довгих вимотувань нервової системи, вчора 28.09.2017 врешті забрав "зеленку".
У вівторок поїду до столиці на "полювання" за Армсаном...........
 

exlex

Новачок


Ще один + за Армсан. Але беріть в пластику. Дерево не практичне. Я своє за 3 роки по лісах і болотах вгробив.
 

Kiaihor

Новачок
Взяв собі ATA arms SP вертикальна, задоволений. Стволи 76 см. Вага 3200 г.
 

olezh74

Новачок
Не витримав до вівторка, і вчора поїхав в Київ до магазину "Ствол" (у товариша мого брата там є дисконтна картка на скидку), а він міг дати картку тільки на суботу, от і прийшлось їхати. Прикупив я собі Armsan A612 W Silver Standart Satin Walnut, ось декілька фоток:
20171001_141402.jpg 20171001_141418.jpg 20171001_141427.jpg 20171001_141343.jpg
 

KFoR

Зброяр
Не витримав до вівторка, і вчора поїхав в Київ до магазину "Ствол" (у товариша мого брата там є дисконтна картка на скидку), а він міг дати картку тільки на суботу, от і прийшлось їхати. Прикупив я собі Armsan A612 W Silver Standart Satin Walnut, ось декілька фоток:
Переглянути вкладення 310287 Переглянути вкладення 310288 Переглянути вкладення 310289 Переглянути вкладення 310283
Вітаю з покупкою і вдалих пострілів.
зі. Як власник п/а в дереві наступний буду брати в пластику.
 

olezh74

Новачок
дякую всім за допомогу у виборі.
Модераторів прошу тему закрити.
 
Статус
Закрита.
Зверху