Смалець.Так я на смальце жарил. Тут да в рецепте не указал, хотя каждому свое, на подсолнечном масле более хрустящая корочка получается.
Смалець.Так я на смальце жарил. Тут да в рецепте не указал, хотя каждому свое, на подсолнечном масле более хрустящая корочка получается.
З терткою зрозуміло. Що чи дрібніші отвори тим краще .А от сама картопля буває різною на смак. Може бути як тирса при смаженні дерунів і.т.д.,а може бути клейка (глизява)- саме така і підходить для дерунів .кішки.та "пизів".Да это не просто и пальцы трутся, но деруны выходят вкуснее в разы.
Степан, ты что-то давно ничего не готовил...З терткою зрозуміло. Що чи дрібніші отвори тим краще .А от сама картопля буває різною на смак. Може бути як тирса при смаженні дерунів і.т.д.,а може бути клейка (глизява)- саме така і підходить для дерунів .кішки.та "пизів".
Пізніше . Трохи життя закрутило. А щоб щось путнє приготовити треба, щоб настрій був та бажання творити. Тоді і результат люксовий !Степан, ты что-то давно ничего не готовил...
Давай порадуй нас мясными блюдами.
А тут я розгубився...."пизів"
А я злякавсяА тут я розгубився....
То є древня картопляна страва. Декілька разів її коштував. Вперше коли .ще пішки під столом ходив.а в друге років 20 тому. Рецепти різні є.Але основний то є з картоплі. У поляків має назву "кльоцки" з начинками різними. А наш український хуторський без начинки. Хоча можна і з начинкою . Але то вже будуть варено-парені міні "п'єльмєні".А тут я розгубився....
Не бійтеся.то є дуже смачна старовинна страва .. Готувати трохи довго.але вона того варта. Буде колись душа лежати до "кухонних витворів" то зроблю.А я злякався
ну це тобі перекусити вистачить на півгодини, а домашні твої що їстимуть?Доброго времени суток.
Лёгкий завтрак.
Для приготовления нам понадобится :
Курица (грудинка) - 300гр.
Яйца - 6шт.
Растительное масло - 50гр.
Зелень.
Соль, перец по вкусу.
Приятного Вам аппетита!!!
Переглянути вкладення 604589 Переглянути вкладення 604590 Переглянути вкладення 604591 Переглянути вкладення 604592 Переглянути вкладення 604593